Zutphen, Veste

Projectnaam: 28 luxe appartementen Veste
Plaats: Zutphen
Verkoopprijzen woningen: € 550.000 – 1.190.000
Soort woningen: appartementen

OMSCHRIJVING PLAN

Wonen aan het water, op loopafstand van het centrum, in een riant en zeer compleet nieuwbouw appartement. Bij de statige Coehoornsingel te Zutphen verrijst binnenkort een luxe woongebouw in moderne en lichte architectuur: Veste. Er zijn verschillende luxe appartementen en penthouses te koop. Appartementen en penthouses met de kenmerken van een riante villa. Met een uiterst hoogwaardige en luxe afwerking, vindt u hier letterlijk alles wat u wenst.

DE WONINGEN

12 LUXE APPARTEMENTEN
Ruimte, luxe, licht! Grote glazen wanden én een riant inpandig terras. Minimaal 2 slaapkamers, een walk-in closet, een gastenkamer met 2e badkamer en toilet... Alles wat u kunt verzinnen voor uw ideale droomwoning, kan in een luxe appartement.

2 PENTHOUSES
Ruimte, ruimte en nog meer ruimte. En dan ook nog eens een zee van licht, 2 eigen parkeerplaatsen en plek genoeg voor logees. De penthouses zijn helemaal top of the bill. U kunt het zo exclusief niet verzinnen, of het is mogelijk. Het beste van modern wonen, op de beste plek van Zutphen.

U bepaalt helemaal zelf hoe uw droomwoning eruit komt te zien. Kies uw eigen indeling en afwerkingsniveau.

De Veste ligt op een idyllische locatie aan de restanten van de oude vestinggracht van Zutphen. Een heerlijke plek, want u heeft hier alles bij de hand wat het leven zo leuk maakt. Heerlijk varen of wandelen langs de Berkel, een wedstrijd spelen op de Lawn Tennis Club Zutphen of gewoon lekker rondslenteren in het historische centrum van Zutphen. Alles is op loopafstand!

Ten Hag Makelaars

Spittaalstraat 93 7201 EC Zutphen

Thoma Post

Basseroord 16 7201 MR Zutphen

De ontwikkeling en bouw van de nieuwbouw appartementen van Veste Zutphen worden gerealiseerd door Koopmans Bouwgroep. De verkoop is in handen van Ten Hag Makelaars en Thoma Post.