Zutphen, Veste

Projectnaam: 28 villamenten Veste
Plaats: Zutphen
Verkoopprijzen woningen: € 550.000 – 1.190.000
Soort woningen: villamenten

OMSCHRIJVING PLAN

Wonen aan het water, op loopafstand van het centrum, in een riant en zeer compleet appartement. Bij de statige Coehoornsingel verrijst binnenkort een luxe appartementencomplex met moderne en lichte architectuur: Veste. U heeft keuze uit villamenten en penthouses. De term villament is niet zomaar gekozen: dit zijn appartementen met de kenmerken van een riante villa. Met een uiterst hoogwaardige en luxe afwerking, vindt u hier letterlijk alles wat u wenst.

DE WONINGEN

12 VILLAMENTEN
Alle kwaliteit van een villa op één verdieping. Ruimte, luxe, licht! Grote glazen wanden én een riant inpandig terras. Minimaal 2 slaapkamers, een walk-in closet, een gastenkamer met 2e badkamer en toilet... Alles wat u kunt verzinnen voor uw ideale droomwoning, kan in een villament.

2 PENTHOUSES
Ruimte, ruimte en nog meer ruimte. En dan ook nog eens een zee van licht, 2 eigen parkeerplaatsen en plek genoeg voor logees. De penthouses zijn helemaal top of the bill. U kunt het zo exclusief niet verzinnen, of het is mogelijk. Het beste van modern wonen, op de beste plek van Zutphen.

U bepaalt helemaal zelf hoe uw droom villament eruit komt te zien. Kies uw eigen indeling en afwerkingsniveau.

De Veste Villamenten liggen op een idyllische locatie aan de restanten van de oude vestinggracht van Zutphen. Een heerlijke plek, want u heeft hier alles bij de hand wat het leven zo leuk maakt. Heerlijk varen of wandelen langs de Berkel, een wedstrijd spelen op de Lawn Tennis Club Zutphen of gewoon lekker rondslenteren in het historische centrum van Zutphen. Alles is op loopafstand!

De makelaars

Ten Hag Makelaars
Spittaalstraat 93
7201 EC Zutphen

Thoma Post
Basseroord 16
7201 MR Zutphen