Ede, Op Dreef

Projectnaam: Op Dreef
Plaats: Ede
Verkoopprijzen: € 245.000 - € 399.500
Soort woningen: rijwoningen en twee-onder-één-kapwoningen

OMSCHRIJVING PLAN

Op Dreef staat voor comfortabel en energiezuinig wonen in een woning met een gevarieerde, landelijke architectuur en een warme uitstraling. Je woont hier in de groene, waterrijke wijk Kernhem: een wijk die een unieke combinatie biedt van rust en natuur én de levendigheid en voorzieningen van de stad dichtbij. Een lange wandeling door de uitgestrekte bossen, gezellig een terrasje pakken, of thuis blijven waar de kinderen zo lekker buiten kunnen spelen? De keuze is aan jou!
Op Dreef bestaat uit 20 rijwoningen (12 tussenwoningen en 8 hoekwoningen) en 10 twee-onder-een-kapwoningen in verschillende types.

    

DE WONINGEN

Op Dreef bestaat uit 20 rijwoningen (12 tussenwoningen en 8 hoekwoningen) in verschillende types. De rijwoningen zijn verdeeld over vier rijen aan de west-, noord- en oostzijde van het plan. Je hebt keuze tussen een hoek- of tussenwoning, met een langskap of een tuitgevel. De blokken hebben een mooie afwisseling tussen tuitgevels en langskappen zodat een rijk en afwisselend straatbeeld ontstaat. Belangrijke hoeken in het plan zijn voorzien van krachtige accenten in de vorm van omkaderde kozijnen. De woningen zijn uitgevoerd in robuust metselwerk met stenen in een warmrode kleur. De dakpannen hebben een strakke, donkere afwerking. In de gevels van de woningen wordt een spel gespeeld met holonite kaders (in de kleur lichtgrijs) rondom kozijnen en deuren, accenten met verticaal metselwerk, robuuste stalen hekwerken en luifels boven voordeuren. Parkeren gebeurt voornamelijk in onopvallende parkeerhoven.

De twee-onder-een-kapwoningen staan aan het water, aan de oost- en zuidkant van het plan. Je hebt keuze tussen een woning met een langskap of dwarskap. De woningen met de dwarskap zijn dieper en bieden extra veel ruimte op de tweede verdieping. De woningen hebben allemaal een statige kap met donkere dakpannen. Holonite kaders (in de kleur lichtgrijs) rondom de kozijnen en Franse balkons geven de woningen karakter.

De halfvrijstaande woningen hebben allemaal een aangebouwde, stenen garage. De open keuken ligt aan de straatzijde, vanuit de woonkamer kijk je uit over de tuin. Op de eerste verdieping heb je een badkamer die standaard wordt geleverd met een ligbad. Je hebt drie slaapkamers waarvan één met een walk-in closet. Op zolder heb je ruimte voor één of twee extra kamers.

De makelaar

Domicilie
Notaris Fischerstraat 24
6711BD Ede