Het kopen van een huis

Het kopen van een nieuwbouwwoning is een belangrijke beslissing. Het gaat in de eerste plaats om een grote financiële uitgave. Daarnaast is het ook een onzeker en intensief proces.

Onzeker omdat het huis meestal nog gebouwd moet worden. Hoe komt het er in het echt uit te zien? Wie worden de buren? Wanneer wordt de woning opgeleverd?

Intensief omdat u veel moet beslissen in relatief korte tijd. Bijvoorbeeld over de financiering, wanneer u naar de notaris moet, maar ook de mogelijkheden om specifieke wensen mee te nemen in de bouw. Kan er nog een extra kamer gemaakt worden? Kunt u zelf een keuken uitzoeken en wanneer moet dat dan?

Tenslotte krijgt u met verschillende partijen te maken, zoals de makelaar, de notaris, de woonadviseur en het uitvoeringsteam van Koopmans Bouwgroep en vertegenwoordigers van showrooms. Wanneer u een woning koopt van Koopmans, zorgen wij ervoor dat u van begin tot eind wordt begeleid.

SWK

Al onze koopwoningen worden gebouwd op basis van de SWK garantie en waarborgregeling. SWK (Stichting Waarborgfonds Koopwoningen) is opgericht om tijdig in te kunnen spelen op ontwikkelingen op het gebied van consumentenbescherming en in het bijzonder in die gevallen, waarbij de koper van een woning financieel risico loopt wanneer de ondernemer failliet zou gaan.

Het SWK verstrekt waarborgcertificaten aan kopers van woningen van bij SWK aangesloten ondernemers. Dit waarborgcertificaat beschermt de kopers tegen risico’s die verbonden zijn aan de aanschaf van een nieuwe woning. De SWK garantie is niet alleen een afbouwgarantie maar ook een productgarantie.

Wij gaan voor kwaliteit

Een fijn huis om prettig in te wonen. Dat willen wij graag ontwikkelen en bouwen en daarbij gaan wij voor kwaliteit. Onze ambitie is om onze dienstverlening en klanttevredenheid te blijven verbeteren. Daarom is de feedback op de onafhankelijke consumentenwebsite bouwnu.nl voor ons van groot belang. Wij waarderen de eerlijke mening van de bewoners en het houdt ons scherp.