een nieuw (t)huis

Het kopen van een nieuwe woning is een grote beslissing. Spannend? Zeker, maar een nieuw huis is vooral heel leuk! Bij Koopmans realiseren we ons dat u niet alleen een huis, maar ook een thuis koopt. Een woonomgeving die waardevol voor u is en precies bij u (en uw gezin) moet passen.

Momenteel staan verschillende woningtypen te koop in:

  • Veste te Zupthen
  • Nieuwe Es te Hengelo
  • Kop van de Bakens te Harderwijk

Heeft u een ander project van Koopmans gezien waar u in interesse in heeft? Neem contact op via info@koopmans.nl 

Veel betrokken partijen, één aanspreekpunt

De aankoop van een nieuwbouw woning of nieuwbouw appartement kent veel betrokken partijen. De makelaar, de notaris, het uitvoeringsteam van Koopmans, vertegenwoordigers van showrooms, noem maar op. Om het u daarin zo gemakkelijk mogelijk te maken, zorgen dat we dat u te midden van al die verschillende partijen één aanspreekpunt hebt: uw persoonlijke woonadviseur.

Wij gaan voor kwaliteit

Niet zomaar een gebouw, maar een fijn huis om prettig in te wonen. Dat is wat we in gedachten houden in de ontwikkeling en bouw van onze projecten. Wij zetten ons keer op keer in om onze dienstverlening en klanttevredenheid te verbeteren. Daarom is de feedback op de onafhankelijke consumentenwebsite bouwnu.nl voor ons van groot belang. Wij waarderen de eerlijke mening van de bewoners, omdat het ons scherp houdt. Omdat het ervoor zorgt dat we blijven gaan voor kwaliteit.

Al onze koopwoningen worden gebouwd op basis van de SWK garantie en waarborgregeling. SWK (Stichting Waarborgfonds Koopwoningen) is opgericht om tijdig in te kunnen spelen op ontwikkelingen op het gebied van consumentenbescherming en in het bijzonder in die gevallen, waarbij de koper van een woning financieel risico loopt wanneer de ondernemer failliet zou gaan.

Het SWK verstrekt waarborgcertificaten aan kopers van woningen van bij SWK aangesloten ondernemers. Dit waarborgcertificaat beschermt de kopers tegen risico’s die verbonden zijn aan de aanschaf van een nieuwe woning. De SWK garantie is niet alleen een afbouwgarantie maar ook een productgarantie.