Werkvoorbereider

Ben jij dol op techniek, doelgericht en kun je veel verantwoordelijk én veel vrijheid aan? Dan ben je voor ons de perfecte werkvoorbereider of projectvoorbereider.

In de engineering van een project gaat het om de techniek. Onze werkvoorbereiders en projectvoorbereiders werken daarom nauw samen met de uitvoering en zijn ook vaak op onze projectlocaties aan het werk. En hoewel techniek de basis is, staat samenwerken centraal. Je hebt namelijk veel contact met collega’s en externe samenwerkingspartners. Sterker nog, als projectvoorbereider stuur je mogelijk zelfs een (klein) team van werkvoorbereiders aan.

Durf jij keuzes te maken als het nodig is? Van ons mag het! We maken je beslissingsbevoegd en geven je volledig vrijheid om je rol te kunnen vervullen. En om dat goed te kunnen doen, betrekken we je vroeg in het project. Zo brengen we alle expertises samen om de mooiste projecten te realiseren.

Enthousiast geworden?

Werkvoorbereider of projectvoorbereider?

Bij Koopmans kennen we werkvoorbereiders en projectvoorbereiders. Een projectvoorbereider beschikt over 5-10 jaar werkervaring als werkvoorbereider, draagt meer verantwoordelijkheden en kan leidinggeven aan één of meerdere werkvoorbereiders.

Benieuwd wat dat in de praktijk betekent? Dat laten we graag door onze eigen collega's uitleggen. Lees de ervaring van Rob, al 16 jaar werkzaam bij Koopmans en inmiddels doorgegroeid naar de rol van projectvoorbereider, of de ervaring van Tanja, één van de weinige vrouwelijke werkvoorbereiders die zeker haar mannetje staat. 

Van kelder tot dakterras

Dankzij onze brede projectenportfolio kun je bij Koopmans werken aan diverse projecten. Soms groot of complex in omvang, maar vooral technisch gezien vaak ontzettend uitdagend. Onze projecten bestaan allang niet meer uit alleen maar woningen. Steeds vaker zien we dat kelders en commerciële ruimten ook onderdelen zijn van de mooie werken die we realiseren. Benieuwd aan wat voor projecten je dan moet denken? We lichten er graag een aantal uit.

Wat wij je bieden

Kom je werken bij Koopmans? Dan ben je niet de enige! Dagelijks werken meer dan 350 collega’s met veel trots aan de ontwikkeling en realisatie van geweldige bouwprojecten. Van grote, complexe woontorens tot uitdagende renovatiewerkzaamheden. Maar ze werken ook aan zichzelf, door uitdagende werkzaamheden of interessante cursussen, trainingen of opleidingen. Zo bouwen we voor én aan de toekomst!

Over wat we doen raken we niet uitgepraat, maar het gaat natuurlijk ook over jou. Overweeg je om te solliciteren? Dan vertellen we graag meer over hoe het is om bij ons te werken:

  • Vrijheid, het maken van eigen keuzes en handelingen maken dat je verantwoordelijk bent als je bij Koopmans werkt. Door ook nog eens efficiënt en effectief te zijn draag je bij aan ons gezamenlijke doel.
  • Continu veranderen processen, materialen en werkwijzen in ons mooie vak (en daarbuiten). Door innovatief te zijn weten we onszelf hierbinnen een plek te geven.
  • Wat we doen, doen we samen. We zijn één team, team Koopmans. Daarom vinden we teamwork erg belangrijk.

Verder is het goed om te weten dat we van origine een familiebedrijf zijn en dat je die cultuur zeker nog herkent onder onze collega’s. De collegialiteit is groot en Koopmans-collega’s staan altijd voor elkaar klaar om je te helpen. Daarnaast zijn we onderdeel van TBI holding, een wendbare (netwerk)organisatie vertegenwoordigd door negentien techniek-, bouw- en infrabedrijven. Als onderdeel van TBI kunnen we, naast onze eigen sterke arbeidsvoorwaarden extra voordelen bieden zoals TBI Studiefonds en TBI Acdmy, dat is mooi meegenomen!

Genoeg over ons, we maken graag kennis met jou. Bel voor een afspraak dan bespreken we onder het genot van een kop koffie hoe waardevol wij voor elkaar kunnen zijn.

Ben jij de werkvoorbereider die we zoeken?