Woningbouw

De één woont graag in een laagbouwwoning met eigen grond, terwijl de ander een voorkeur heeft voor een appartement. Maar hoe je het ook wendt of keert; een woning is iemands meest waardevolle bezit. Niet zomaar een huis, maar een thuis. Je eigen plek, waar je je veilig en vertrouwd voelt.

In opdracht van woningcorporaties, beleggers en ontwikkelaars bouwen we woningen voor de huursector. Daarnaast realiseren we projecten voor verschillende marktsegmenten in de koopsector. En daar zetten we natuurlijk de toekomstige bewoner centraal. Wij vinden het belangrijk dat zij de juiste keuzes maken en tenslotte met een tevreden gevoel hun nieuwe woning betrekken. Want alles wat waardevol is, verdient het allerbeste.

Benieuwd welke projecten wij momenteel in verkoop hebben? Bekijk ons woningaanbod.

Gestapeld

Wij realiseren appartementen met maximale waarde, op ieder gewenst perceel. Of het nu gaat om een binnenstedelijke locatie of een ruimer te ontwikkelen gebied, gezamenlijk met opdrachtgever en stakeholders kijken we naar de meest ideale oplossing. Van relatief lage hoogbouw van 3 lagen tot grote woontorens van ruim 18 verdiepingen; wij hebben de kennis en ervaring in huis.

Grondgebonden

Onze seriematige woningen realiseren wij op traditionele wijze, maar ook volgens unieke woonconcepten die we met TBI-ondernemingen ERA Contour en Hazenberg Bouw binnen het TBI WOONlab ontwikkelen. Voor elke woonwens een passende oplossing. Zo kennen we lekkerEIGENhuis – een nieuwbouwwoning voor het middensegment van de markt, beterBASIShuis – een goedkope(re) woning die vooral geschikt is voor sociale huur en starters in de koopmarkt en HOUTbaar HUIS – een duurzame en circulaire woning, opgebouwd uit remontabele woningmodules in hout.

PMC's

Wij richten ons op het ontwikkelen en bouwen van conceptuele woningen en appartementen die ook voldoen aan diverse product-marktcombinaties (PMC's) volgens De Woonstandaard 3.0. De Woonstandaard definieert een basisniveau van kwaliteit voor conceptuele woningen en appartementen, met gestandaardiseerde woonconfiguraties. Deze configuraties zijn gebaseerd op verschillende doelgroepen, huur- of koopklassen en de bezetting van de woning. Onze concepten, HOUTbaar HUIS en beterBASIShuis, bieden geschikte oplossingen voor PMC 1 tot en met PMC 14.

Contactpersonen

Henk Havinga
Commercieel Manager
stuur e-mail