Woningbouw

In opdracht van woningcorporaties, beleggers en ontwikkelaars bouwen we woningen voor de huur- en koopsector. En daar zetten we natuurlijk de toekomstige bewoner centraal. Wij vinden het belangrijk dat zij de juiste keuzes maken en tenslotte met een tevreden gevoel hun nieuwe woning betrekken. Want alles wat waardevol is, verdient het allerbeste.

Gestapeld

Wij realiseren appartementen met maximale waarde op ieder gewenst perceel. Of het nu gaat om een binnenstedelijke locatie of een ruimer te ontwikkelen gebied, gezamenlijk met opdrachtgever en stakeholders kijken we naar de meest ideale oplossing. Van relatief lage hoogbouw van drie lagen tot grote woontorens van 18 verdiepingen of meer, wij hebben de kennis en ervaring in huis.

Bekijk hier onze gestapelde woonconcepten 

Grondgebonden

Onze seriematige woningen realiseren wij volgens onze unieke woonconcepten die we met TBI-ondernemingen Era Contour en Hazenberg Bouw binnen het TBI WOONlab ontwikkelen. Voor elke woonwens een passende oplossing. Zo kennen we lekkerEIGENhuis – een nieuwbouwwoning voor het middensegment van de markt, beterBASIShuis – een goedkope(re) woning die vooral geschikt is voor sociale huur. De nieuwste variant daarvan is de € 100.000,- woning – de meest betaalbare conceptwoning in ons portfolio gericht op starters. Daarnaast hebben we HOUTbaar HUIS in onze portefeuille – een duurzame circulaire woning, opgebouwd uit remontabele woningmodules in hout. 

PMC's

We richten ons op het ontwikkelen en bouwen van conceptuele woningen en appartementen die (ook) voldoen aan diverse product-marktcombinaties (PMC’s) volgens de Woonstandaard. De Woonstandaard definieert een basisniveau van kwaliteit voor conceptuele woningen en appartementen, met gestandaardiseerde woningconfiguraties. Deze configuraties zijn gebaseerd op verschillende doelgroepen en huur- of koopklassen. Onze concepten HOUTbaar HUIS en beterBASIShuis bieden geschikte oplossingen voor PMC 1 tot en met PMC 16.

Contactpersonen

Henk Havinga
Commercieel Manager
stuur e-mail