Utiliteitsbouw

Koopmans realiseert gebouwen met een duidelijke meerwaarde voor eigenaren en gebruikers. Samen met onze opdrachtgevers en co-makers zoeken we naar de juiste benadering van een utiliteitsproject. Het liefst worden we zo vroeg mogelijk betrokken in het proces, zodat we gezamenlijk het beste resultaat kunnen halen. Gezamenlijk denken we na over onder meer innovatieve en kwalitatieve oplossingen, maar zorgen we ook dat we binnen het gestelde budget blijven. Van kantoren, bedrijfshallen tot woonzorgcentra en winkels; dankzij onze veelzijdige kennis en vakmanschap zorgen wij voor het juiste eindresultaat van een utiliteitsproject!

Retail

Of u winkelen nou beschouwt als leuke vrijetijdsbesteding, of als noodzakelijk kwaad; retail is niet meer weg te denken uit ons dagelijks leven. Ook in onze projecten is commerciële ruimte steeds vaker een onderdeel. Van kleine en grote winkels of winkelcentra in de wijk en de buurt, tot winkelruimte in appartementengebouwen. Dankzij onze jarenlange ervaring bij het ontwikkelen, bouwen en renoveren van winkels realiseren we samen met u een waardevolle winkelervaring voor uw klanten.  

Bedrijfspanden

Een nieuw kantoor dat past bij de doelstellingen van uw organisatie en waar uw medewerkers zich thuis voelen. Of een nieuwe bedrijfshal voor bijvoorbeeld productie en opslag van uw goederen. Welk pand u ook nodig heeft om de meeste waarde uit uw bedrijf te halen, wij helpen u graag in de vorm van huisvesting. Dankzij onze kennis en ervaring zijn wij in staat het nieuwe kantoor of de nieuwe bedrijfshal volledig naar wens op te leveren.

Scholen

Een waardevolle bijdrage in de ontwikkeling van de toekomst van onze jeugd. Daar hebben scholen een groot aandeel in. Het ontwerp en de bouw van een school is voor ons daarom altijd maatwerk. Gezamenlijk werken aan een creatief ontwerp, dat maximale waarde levert voor de leraren en leerlingen en past binnen het gestelde Programma van Eisen. Wij realiseren onderwijsgebouwen als zelfstandig project of als onderdeel van een complete gebiedsontwikkeling. Het gewenste eindresultaat: een school waar iedereen zich thuis voelen.  

Zorg

Een eigen plek, waar men zo lang mogelijk kan blijven wonen. Dat is waardevol. Wij spelen in op die toenemende vraag naar seniorenhuisvesting en zorg. Samen met opdrachtgevers in de zorg ontwikkelen en realiseren we passende woonruimte voor ouderen en andere zorgbehoevenden. Naast nieuwbouw zijn wij ook gespecialiseerd in verbouw of renovatie. In overleg bepalen we de meest waardevolle oplossing en bekijken we hoe we zonder te veel overlast voor de bewoners aan het werk kunnen. Want het welzijn van de bewoners staat bovenaan!

Contactpersonen

Henk Havinga
Commercieel Manager