Werken bij Koopmans

Werken bij Koopmans betekent werk doen dat je leuk vindt en dat bij je past. Er zijn veel uitdagingen en doorgroeimogelijkheden binnen ons bedrijf. Want doordat wij van alle markten thuis zijn, hebben wij een breed projectenportfolio: van grote, complexe woontorens en uitdagende transformaties tot bedrijfshallen, woonconcepten en renovatiewerkzaamheden. Koopmans is onderdeel van TBI. Hierdoor zijn niet alleen onze eigen concurrende arbeidsvoorwaarden van toepassing, maar kun je ook profiteren van de voordelen die de holding biedt. De TBI Acdmy en het TBI Studiefonds zijn daarvan mooie voorbeelden.

Koopmans-collega's zijn VIT

Kernwaarden Koopmans - Verantwoordelijk
Kernwaarden Koopmans - Innovatief
Kernwaarden Koopmans - Teamwork

Dankzij onze matrixorganisatie hebben onze projectteams veel verantwoordelijkheid. Alleen als zij optimaal samenwerken, halen ze maximaal resultaat. Als het beter of anders kan, horen we het graag. Nieuwe ideeën zijn altijd welkom. Zeker als ze helpen nog betere projecten af te leveren.

Een carrière is voor iedereen anders, dat realiseren we ons. Iedereen vindt andere aspecten belangrijk(er). Heb je op onze website geen informatie kunnen vinden over iets dat voor jou belangrijk is?  Of heb je nog vragen over Koopmans? Neem dan contact met ons op, we beantwoorden je vragen graag.

Geïnteresseerd in werken bij Koopmans?
Lees hier alles over onze sollicitatieprocedure of lees de ervaringen van onze collega's.

Maak kennis met Koopmans.

Céline Dragt - recruiter Koopmans

Heb je een vraag over een vacature? Of wil je meer weten over werken bij Koopmans? Stuur ons een WhatsApp-berichtje en ontvang op werkdagen binnen 24 uur reactie van onze recruiter Céline.

Ook zin in een mooie uitdaging bij Koopmans?


Op zoek naar een andere functie?