Bouw je carrière bij Koopmans!

Ben jij een (bijna) afgestudeerde enthousiaste bouwkundige, maar weet je nog niet precies welke functie het beste bij je past? Kom het ontdekken in het Koopmans-traineeshipprogramma!

Alles wat waardevol is, verdient het allerbeste. Daar zorgen wij bij Koopmans voor. Door de ambities en ontwikkeling van onze medewerkers centraal te stellen, halen zij het beste uit zichzelf en benutten zij hun talenten maximaal. Daardoor kunnen we als Koopmans het verschil maken en kunnen we waarde toevoegen aan de leef-/werkomgeving. 

Heb jij veel ambitie en behoefte aan groei, maar weet je nog niet precies naar welk eindpunt je toewerkt? Dan is het Koopmans-traineeprogramma jouw ideale carrièrestart. Binnen twee jaar leer je ons bedrijf kennen en bieden we je de mogelijkheid de bouw in de breedste zin van het woord te ervaren in de praktijk.

Voor wie is dit traineeship geschikt?

Het traineeship is de perfecte eerste stap voor ambitieuze starters in de bouw. In drie werkperioden van acht maanden leer je  op verschillende afdelingen proces, techniek en mensen kennen. Na twee jaar stuur jij je eigen toekomst en weet je waar jij talenten kwijt kan. 

Functies die je kan gaan uitoefenen tijdens het traineeship lopen van projectontwikkelaar tot uitvoerder en van werkvoorbereider of BIM Modelleur tot calculator. Idealiter doe je in twee jaar tijd zowel in een kantoorfunctie als op de bouwplaats ervaring op. 

Wat bieden we in dit traineeship?

Het traineeship draait om jouw ontwikkeling. Waar liggen jouw interesses en waar zou jij jezelf verder willen ontwikkelen? Samen met een leidinggevende (directielid) en praktijkbegeleider (buddy) bepaal je de invulling van het traineeship. Dit kunnen zowel externe trainingen/cursussen zijn als training via de TBI ACDMY.

Vragen? Bel, app of mail Céline!

Céline Dragt
Recruiter

Blijf jezelf ontwikkelen bij Koopmans.

Hier ga je werken / locatie

Koopmans Bouwgroep is een ontwikkelende bouwer met bijna 300 medewerkers. Gezamenlijk bedienen we de markt vanuit de hoofdvestiging in Enschede en de nevenvestigingen in Deventer en Almere. Afhankelijk van de invulling van je traineeship werk je vanuit onze kantoorlocaties en ben je ook regelmatig aanwezig op projectlocatie(s).

Werken bij Koopmans betekent werk doen dat je leuk vindt en dat bij je past. Er zijn veel uitdagingen en doorgroeimogelijkheden binnen ons bedrijf. Want doordat wij van alle markten thuis zijn, hebben wij een breed projectenportfolio: van grote, complexe woontorens en uitdagende transformaties tot bedrijfshallen, woonconcepten en renovatiewerkzaamheden. Benieuwd naar een aantal van onze gave projecten? Bekijk ze hier.

Koopmans is onderdeel van TBI. Hierdoor zijn niet alleen onze eigen concurrerende arbeidsvoorwaarden van toepassing, maar kun je ook profiteren van de voordelen die de holding biedt. De TBI Acdmy en het TBI Studiefonds zijn daarvan mooie voorbeelden. Andere voordelen van werken bij Koopmans zijn: 

  • Koopmans medewerkers zijn VIT: Verantwoordelijk, Innovatief en met een belangrijke focus op Teamwork. Dat betekent onder andere dat wij je veel vrijheid bieden en dat wij altijd openstaan voor nieuwe ideeën en slimme oplossingen. Dienstverlenend leiderschap staat centraal, in combinatie met klantgerichtheid, innovatiekracht, samenwerking en duurzaamheid
  • Wij bieden een marktconform salaris en goede secundaire arbeidsvoorwaarden
  • Een tantième en goede pensioenregeling zijn aanwezig
  • De cao Bouw & Infra is van toepassing

Benieuwd naar de functies binnen Koopmans?