Stages & leerlingen

Ben jij op zoek naar een meeloopstage waarbij je kennis en ervaring op doet en het vak in de praktijk kunt leren? Of ben je al wat verder in je studie en op zoek naar een uitdagende afstudeeropdracht? Dan heeft Koopmans mogelijkheden voor jou. Jaarlijks zijn wij op zoek naar leerlingen en stagiaires/afstudeerders op MBO-, HBO- en WO-niveau.

Stage/afstuderen

We bieden stagemogelijkheden voor studenten in de richting van bouwkunde, civiele techniek, installatietechniek, elektrotechniek, werktuigbouwkunde, vastgoed & makelaardij of technische bedrijfskunde. Ook voor de niet technische studenten hebben we verschillende mogelijkheden, bijvoorbeeld bij onze financiële afdeling, communicatie of HR.

Kijk eens tussen onze vacatures om te zien of er momenteel een interessante stageopdracht voor jou tussen zit. Kun je geen passende stage vinden, dan kun je ook altijd een open sollicitatie versturen naar recruitment@koopmans.nl of neem contact op met Dennis Bulsink via 06 - 834 961 33 of d.bulsink@koopmans.nl.

Benieuwd hoe het is om stage te lopen of af te studeren bij Koopmans?

Leerlingbouwplaatsen

Koopmans beschikt over een vaste kern van goed opgeleide en vakkundige bouwplaatsmedewerkers. Opleiding en (bij)scholing vinden wij erg belangrijk en wij behoren dan ook tot de door de Samenwerkingsorganisatie Beroepsonderwijs Bedrijfsleven (SBB), voorheen Fundeon, erkende leerbedrijven. Via de opleidingsbedrijven Bouw& Infra in ons gehele werkgebied bieden wij leerling bouwplaatsmedewerkers een leer-werkplek op onze projecten. Zij worden door onze vakkundige en ervaren leermeesters begeleid. De leermeesters zijn door SBB opgeleid en volgen tweejaarlijkse nascholing om bij te blijven in het op- en begeleiden van jonge mensen. De leerlingen raken zo vertrouwd met ons, dat zij na hun opleiding vaak kiezen voor Koopmans als werkgever. Een bewijs van de betrokkenheid van de medewerkers bij Koopmans zijn de langdurende dienstverbanden.