Stages & leerlingen

Laden...

Ben jij die bouwprofessional in spe en wil jij kennis en ervaring opdoen bij een bedrijf met verreikende ambities, maar ook een gezonde dosis Twentse nuchterheid? Leer jij het vak in de praktijk bij een van onze veelzijdige projecten? Of ben je al wat verder in je studie en op zoek naar een uitdagende afstudeeropdracht? Dan zoeken wij jou! Jaarlijks hebben wij vele mogelijkheden voor leerlingen en stagiaires/afstudeerders op MBO-, HBO- en WO-niveau.

Benieuwd hoe het is om stage te lopen of af te studeren bij Koopmans?

Vragen? Bel, app of mail Céline!

Céline Dragt
Recruiter

Stage/afstuderen

We bieden stages voor studenten in de richting van bouwkunde, civiele techniek, installatietechniek, elektrotechniek, werktuigbouwkunde, vastgoed & makelaardij en technische bedrijfskunde. Ook voor de niet-technische studenten hebben we verschillende mogelijkheden, bijvoorbeeld bij onze communicatie-, HR- of financiële afdeling.

Kijk eens tussen onze vacatures om te zien of er op dit moment een interessante stage of afstudeeropdracht voor jou tussen zit. Kun je geen passende stage vinden? We denken graag met je mee. Stuur een open sollicitatie naar Céline Dragt: recruitment@koopmans.nl

 

 

Leerlingbouwplaatsen

Koopmans beschikt over een vaste kern van goed opgeleide en vakkundige bouwplaatsmedewerkers. Opleiding en (bij)scholing vinden we erg belangrijk. Wij behoren dan ook tot de door de Samenwerkingsorganisatie Beroepsonderwijs Bedrijfsleven (SBB) erkende leerbedrijven. Via de opleidingsbedrijven Bouw & Infra in ons gehele werkgebied bieden wij leerling-bouwplaatsmedewerkers een leer-werkplek op onze projecten.

Deze leerlingen worden door onze vakkundige en ervaren leermeesters begeleid. De leermeesters zijn door SBB opgeleid en volgen tweejaarlijkse nascholing om bij te blijven in het opleiden en begeleiden van jonge mensen. Met als resultaat dat veel leerlingen na hun opleiding binnen ons bedrijf voor Koopmans als werkgever kiezen.

.