TransformatieTotaal® Stap 3: Realisatie

Een prachtig ontwerp ligt klaar, alle risico’s zijn afgedekt. De daadwerkelijke transformatie kan beginnen! Tijdens de realisatie blijkt de meerwaarde van TransformatieTotaal®.

Door de grondige aanpak in de ontwikkelings- en ontwerpfase verloopt de uitvoering bijzonder efficiënt. In deze stap is het van belang om de overlast voor de omgeving tot een minimum te beperken. Koopmans zorgt voor een veilige werkomgeving en een optimale logistiek. In binnenstedelijke gebieden creëren we bijvoorbeeld hubs buiten de stad voor een meer gestroomlijnde  aanvoer van materialen. Onze ervaring leert: in deze stap komen we geen verrassingen meer tegen.

Koopmans-kwaliteit

Koopmans heeft nagenoeg alle expertise zelf in huis en schakelt, indien nodig, de juiste co-makers in. Van onze co-makers wordt dezelfde Koopmans-kwaliteit gevraagd, als het gaat om vakmanschap en ervaring. Deze samenwerking resulteert in een aantrekkelijk en kwalitatief hoogwaardig gebouw, binnen de verwachte kosten en gestelde tijd. Het getransformeerde pand wordt turnkey opgeleverd, klaar voor de nieuwe gebruikers.

Naar TransformatieTotaal® Stap 4: Beheer