TransformatieTotaal®

Koopmans laat transformeren renderen

Zoekt u een innovatieve oplossing voor leegstaand vastgoed en wilt u gegarandeerd rendement? Dan is TransformatieTotaal® van Koopmans dé oplossing. Met TransformatieTotaal® weet u vooraf precies welke optie voor uw pand gegarandeerd de beste is. Bijvoorbeeld een transformatie van kantoorpand tot appartementengebouw of tot een combinatie van wonen en detailhandel. Soms is transformeren niet de beste optie en blijkt revitaliseren of nieuwbouwen verstandiger.

Welke optie u ook kiest, met TransformatieTotaal® voorkomt u leegstand en verlengt u de exploitatietermijn van uw vastgoed met tientallen jaren. Bovendien heeft u vooraf zekerheid over de Total Cost of Ownership van het gebouw ná transformatie.

De 4 stappen van TransformatieTotaal®

Koopmans heeft jarenlange ervaring met transformatie. In nauwe samenwerking met de opdrachtgever houdt Koopmans de regie over het gehele proces. Grondige analyse, kennis van het stedenbouwkundig gebied en bouwkundige expertise resulteren in de beproefde werkwijze van Koopmans. In 4 stappen laat Koopmans transformeren renderen. Maak kennis met de gestapelde waarde van TransformatieTotaal®.

  1. Ontwikkeling
  2. Ontwerp
  3. Realisatie
  4. Beheer

Benieuwd naar de vakkennis van ons TransformatieTotaal®-team of de transformaties die we uitvoeren?
Bekijk dan ook ons TransformatieTotaal® blog.

Neem voor meer informatie over TransformatieTotaal® contact op met Henk Havinga