12 nov 2019

Transformatie van kantoorgebouwen naar woningen

Het Centraal Bureau voor de Statistiek plaatste onlangs een artikel met de kop: 13 duizend woningen door transformatie van gebouwen. Het onderzoek door CBS laat zien dat sinds 2012 het aantal gecreëerde woningen door transformaties nog niet zo hoog is geweest als in 2018.

23 nov 2018

Transformatie Nijenoord (Utrecht) krijgt vorm

Een transformatie brengt veel verandering met zich mee. Niet alleen in de functie van het pand, maar vaak ook in de uitstraling en het uiterlijk van een pand. Dat is zeker het geval op project Nijenoord in Utrecht! Bekijk de foto's van oktober 2017, februari 2018 en november 2018 om de verschillen letterlijk in beeld te zien.

23 jul 2018

De winst van TransformatieTotaal®

De meerwaarde van ons eigen concept TransformatieTotaal® is voor onszelf is wel duidelijk. Maar veel belangrijker is: wat is de meerwaarde voor de opdrachtgever?

04 apr 2018

Geen verrassingen achteraf met onze budgetgarantie

Opdrachtgevers willen achteraf niet voor verrassingen komen te staan. Met onze budgetgarantie hoeft dat ook niet!

27 feb 2018

Transformatie in beeld: Nijenoord, Utrecht

In opdracht van Amvest realiseert Koopmans de transformatie van de voormalige Hogeschool Utrecht naar 192 vrijesectorhuurappartementen, twee commerciële ruimten en een parkeergarage. Deze transformatie brengen we periodiek in beeld.

30 jan 2018

Het maximale uit je transformatie halen

Een transformatie valt of staat met een grondige analyse. Daarvoor is een daadkrachtig en professioneel kernteam nodig dat kritisch door de processen loopt. In dat kernteam zitten collega’s en waar nodig co-makers, die vanuit hun eigen expertise een plan analyseren.

13 dec 2017

Slopen of transformeren?

Welke optie rendeert het meeste: slopen of transformeren? Voor het juiste antwoord is het belangrijk om verder te kijken dan het gebouw alleen.

21 nov 2017

Transformaties goed voor 100.000 woningen in 15 jaar

Ruim 1 miljoen m2 kantoorruimte veroudert elk jaar. Kies voor transformatie die een structurele oplossing biedt ter voorkoming van leegstand en woningnood.