Sneek, Hof van Harinxma

Projectnaam: 45 eengezinswoningen Hof van Harinxma
Plaats: Sneek
Verkoopprijzen woningen: € 187.500 – 215.000
Soort woningen: eengezinswoningen

Omschrijving plan

Lijkt het je wel wat om te wonen in Harinxmaland? Dat kan binnenkort in Hof van Harinxma. Dit plan omvat 45 eengezinswoningen, verdeeld over vijf rijen. De woningen zijn gesitueerd rondom een groen hof. En zoals heel Harinxmaland bijzonder is, zijn deze woningen dat ook. Elke woning in de rij heeft zijn eigen uitstraling. De verschillende steenkleuren en afwisseling in de kapvorm zorgt voor een gevarieerd straatbeeld en een gezellige, dorpse sfeer.

De woningen

De woningen zijn lekker breed (5.70 meter) en hebben een royale tuin van minimaal 12 meter diep. De tussenwoningen hebben een tuingerichte woonkamer. Kies je voor een hoekwoning, dan heb je de woonkamer aan de voorzijde. De woning wordt zeer compleet opgeleverd, inclusief badkamer, sanitair en vloerverwarming op de begane grond. Bovendien krijg je standaard een keukencheque ter waarde van € 3.250,- waarmee je je eigen keuken kunt uitkiezen. In het Hof van Harinxma woon je ruim, groen en duurzaam en, dat maakt het extra leuk, nog heel betaalbaar ook!
De hoekwoningen zijn éxtra fijn om in te wonen, want ze hebben een aantal interessante pluspunten. Door de zij-entree heb je lekker veel privacy bijvoorbeeld. Bijkomend groot voordeel is dat de woonkamer de volle breedte van de woning beslaat aan de voorzijde. Bij bouwnummers 17 en 29 heb je door door de erker nog meer ruimte en heerlijk veel inval van daglicht.

Hoekstra Makelaardij

Westersingel 32 8601EN Sneek

Woonaccent Makelaars

Veemarktplein 2 8601 DA Sneek