Renovatie

Om in 2050 alle woningen in Nederland energieneutraal te krijgen moeten per dag 1000 bestaande huizen worden verduurzaamd. Een enorme opgave waar wij letterlijk en figuurlijk ons steentje aan bijdragen. Om maximale toegevoegde waarde te leveren voor haar opdrachtgevers en eindgebruikers van het vastgoed werken wij volgens vijf specialisaties, ofwel werkvelden. Eén daarvan is renovatie waarbij verduurzaming en energietransitie hoog in het vaandel staan.

Verduurzaming bestaande bouw

Het accent bij renovatie ligt op woningverduurzaming met als resultaat een hoger wooncomfort en lagere (of geen) energielasten. “Versnelling van de energietransitie is binnen ons bedrijf een belangrijk thema”, zegt Melanie Stemerdink, projectmanager en tevens ambassadeur verduurzamen en renoveren. “Daarvoor bieden we concepten en pakketten op maat voor onze klanten.''

Transformeren

Wij hebben jarenlange ervaring met transformatie. In nauwe samenwerking met de opdrachtgever houden wij de regie over het gehele proces. Grondige analyse, kennis van het stedenbouwkundig gebied en bouwkundige expertise resulteren in de beproefde werkwijze.
Wij betrekken de opdrachtgever bij alle onderdelen van het ontwerpproces. Een integraal ontwerpteam werkt het architectonisch en functioneel ontwerp uit en dit wordt vastgelegd in een gedetailleerd virtueel model (BIM). Zo krijgen alle betrokken partijen een zeer realistisch beeld hoe het gebouw er na de transformatie uitziet. 

Contactpersonen

Henk Havinga
Commercieel Manager
stuur e-mail
Melanie Stemerdink
Hoofd Renovatie & Transformatie
stuur e-mail