Projectmanager

Ken jij je projecten van binnen en buiten? En weet jij precies wie je op welke plek moet inzetten zodat we de mooiste en beste werken kunnen realiseren? Dat klinkt als de projectmanager die wij zoeken. 

Koopmans is een ontwikkelende bouwer. Hét voordeel daarvan voor onze projectmanagers is dat ze al vroeg in het project meedenken. Over de techniek natuurlijk, maar ook over of het project wel de meest interessante oplossing is voor iedereen. Hebben we een haalbare en werkbare business case? Wij zoeken projectmanagers die creatief en innovatief zijn en daadkrachtig en besluitvaardig genoeg om bepaalde keuzes te maken. Veel verantwoordelijkheid dus, maar daar tegenover staat ook veel vrijheid. 

Je doet het niet alleen

Projecten worden ontwikkeld en gerealiseerd door projectteams. Jouw taak als projectmanager is om te bepalen hoe je het team optimaal kan laten presteren. Hoe je samen met het team én externe partners projecten kunt opleveren die niet alleen aansluiten bij de wensen van de klant of de eindgebruiker, maar deze zelfs overstijgen. Techniek is de basis, maar samenwerken staat centraal. 
 

Kom je werken bij Koopmans?

Dan ben je niet de enige! Dagelijks werken meer dan 350 collega’s aan de ontwikkeling van geweldige bouwprojecten. Van grote, complexe woontorens tot uitdagende renovatiewerkzaamheden. Daarmee dragen we bij aan de zichtlijn van Nederland en bouwen we voor én aan de toekomst! Benieuwd naar onze projecten? We laten ze graag aan je zien.

Wat wij bieden

Een dynamisch, innovatief bedrijf vol leuke collega’s die altijd voor je klaar staan. We zijn van oudsher een familiebedrijf en dat zie en voel je terug in hoe we met elkaar omgaan. Maar we blijven niet hangen in het verleden. We zijn een dynamisch, innovatief bedrijf dat vooroploopt in digitalisering. En bovendien zijn we onderdeel van TBI, wat betekent dat je – naast onze eigen sterke arbeidsvoorwaarden – van extra voordelen als het TBI Studiefonds en de TBI Acdmy kunt genieten. Want bij Koopmans werken we aan gave projecten én aan onszelf.

Hoe het is om bij ons te werken?

  • Vrijheid, het maken van eigen keuzes en handelingen maken dat je verantwoordelijk bent als je bij Koopmans werkt. Door ook nog eens efficiënt en effectief te zijn draag je bij aan ons gezamenlijke doel.
  • Continu veranderen processen, materialen en werkwijzen in ons mooie vak (en daarbuiten). Door innovatief te zijn weten we onszelf hierbinnen een plek te geven.
  • Wat we doen, doen we samen. We zijn één team, team Koopmans. Daarom vinden we teamwork erg belangrijk.

 Genoeg over ons, we maken graag kennis met jou. Bekijk onze vacatures en solliciteer, dan bespreken we graag hoe waardevol jij voor ons kunt zijn.

Is de functie projectmanager iets voor jou?