Zin in Zuid | Groningen

Welkom bij Zin in Zuid, een project van Koopmans Bouwgroep waar vernieuwing en monumentaal wonen samenkomen. In dit unieke project transformeren we de voormalige technische school tot moderne en comfortabele woningen met een bijzondere twist. Het pand, een gemeentelijk monument, behoudt zijn historische charme terwijl het wordt aangepast aan de hedendaagse woonbehoeften.

Elke vleugel zijn eigen verhaal

Het gebouw, met zijn opvallende indeling, grote raampartijen en unieke historische details, wordt op een spannende en speelse manier geïntegreerd in de woningen. Elke vleugel vertelt zijn eigen verhaal, waardoor bewoners zich duidelijk in een oude schoolomgeving wanen. De directe omgeving wordt getransformeerd tot een stadspark, waardoor bewoners kunnen genieten van stads wonen in een parkachtige setting - dat is Zin in Zuid!

Diversiteit aan woningtypes

Het project biedt een diversiteit aan woningtypes, variërend van kleine appartementen tot grote penthouses, ruime woningen met vide en tuin tot appartementen met openslaande ramen. In totaal omvat het project:

  • 18 appartementen en 24 loft appartementen in het hoofdgebouw (67 m² tot meer dan 100 m²).
  • 8 appartementen in de lokalen achter het hoofdgebouw.
  • 7 lichte penthouses met ruim terras op het dak van het hoofdgebouw.
  • 13 loftwoningen in de praktijklokalen met hoge plafonds, vide en terras.
  • 4 loftwoningen in de voormalige kantine.
  • 5 maisonnettes in de voormalige gymzaal (73 tot 104 m²).

Bij Zin in Zuid staat eigenzinnigheid centraal, met maatwerk als sleutelwoord. Elk hoekje van de school is zorgvuldig bekeken en elk lokaal in kaart gebracht om de meest ideale woningen te ontwerpen. De voormalige praktijklokalen, met plafonds tot wel zes meter hoog, worden benut voor woningen met vide, waardoor bewoners voldoende leefruimte behouden en kunnen genieten van het indrukwekkende hoge plafond.

Het project omvat ook penthouses op het dak, die een overvloed aan natuurlijk licht en ruime dakterrassen bieden. Zin in Zuid belichaamt de perfecte mix van modern wonen en het behoud van karakteristieke monumentale elementen. Hier kun je niet alleen wonen, maar ook leven in een omgeving die de geschiedenis omarmt terwijl het naar de toekomst kijkt. Maak je klaar voor een unieke woonervaring bij Zin in Zuid!

Ook wonen in Zin in Zuid Groningen? De allerlaatste woningen zijn beschikbaar!

Stuur project door