Woonstaete Woonvilla's premium, Sittard-Geleen

Projectinformatie

Project Woonstaete Woonvilla's premium
Locatie Sittard-Geleen
Opdrachtgever Private beleggers

Betaalbaar, duurzaam en stijlvol wonen. Dat is wat Woonstaete biedt. Je eigen appartement, maar dan in een villa. Luxe en betaalbaar wonen.
Elke Woonvilla van Woonstaete heeft 12 luxe appartementen - verdeeld over drie verdiepingen - stuk voor stuk fraai afgewerkt en compleet opgeleverd met een fraaie badkamer en een compleet ingerichte keuken.
De Woonstaete Woonvilla premium, die zeer duurzaam gebouwd wordt, zijn moeiteloos inpasbaar op bestaande locaties.
Tevens is ze geschikt om alleen of met meerdere villa’s samen ergens gebouwd te worden.

De Woonstaete Woonvilla’s worden volledig gebouwd in staalframebouw. Een duurzame bouwoplossing die volledig recyclebaar is. Staalframebouw biedt bovendien een bijzonder snelle manier van bouwen: de totale bouwperiode op locatie bedraagt slechts zestien weken. De prefabricage van de Woonstaete Woonvilla vindt volledig in de fabriek plaats. Vervolgens wordt de complete constructie, inclusief techniek, isolatie, kozijnen e.d. ter plekke op locatie opgebouwd. Niet alleen een duurzame oplossing, maar ook een zeer snelle en efficiënte manier van bouwen dus.

Terwijl in de fabriek de staalframe panelen worden gemaakt, wordt op de locatie zelf begonnen met het maken van de fundering en de goed geïsoleerde betonnen begane grondvloer. Hierop worden vervolgens de prefab panelen geplaatst volgens vooraf geteste en beproefde aansluitdetails, zodat een weer, wind en waterdicht casco ontstaat. Tegelijkertijd met het casco worden de prefab binnentrappen gemonteerd. Vervolgens worden leidingen en installaties aangebracht en volgt de verdere afbouw, van onder meer de binnenwanden en binnenafwerking. De buitengevel wordt volledig ingepakt met isolatiemateriaal en voorzien van een stuclaag die door middel van nano-technologie vuil en waterafstotend is gemaakt. Hierdoor behoudt de Woonstaete Woonvilla langdurig een frisse uitstraling en wordt onderhoud tot het minimum beperkt. Door deze manier van bouwen en afwerken, kan een EPC van nul gerealiseerd worden.