Woonstaete woonvilla's corporate, Hoofddorp

Projectinformatie

Project Woonstaete woonvilla's corporate
Locatie Hoofddorp
Opdrachtgever Woningstichting Eigen Haard
Architect Buro BIM
Adviseur Verwey Raadgevende adviseurs

Betaalbaar, duurzaam en stijlvol wonen. Dat is wat Woonstaete biedt. Je eigen appartement, maar dan in een villa. Luxe en betaalbaar wonen.
Elke Woonstaete Woonvilla corporate heeft 12 luxe appartementen - verdeeld over drie verdiepingen - stuk voor stuk mooi afgewerkt en opgeleverd met een nette badkamer en een complete keuken.
Een Woonstaete Woonvilla corporate is moeiteloos inpasbaar op bestaande locaties, maar tevens geschikt om op zichzelf staand of met meerdere complexen samen ergens gebouwd te worden.

De Woonstaete Woonvilla is een stijlvol, compact woonconcept met een luxe uitstraling, dat bestaat uit twaalf driekamerappartementen, verdeeld over drie woonlagen en een statige centrale entree.

  • GBO ca. 64 m2
  • BVO ca. 71 m2
  • Inhoud ca. 165 m3
  • Bergingen 5 m2
  • EPC 0,4


Duurzame constructie
De Woonstaete Woonvilla is volledig opgebouwd uit staalframe, waarmee het complex niet alleen zeer snel neergezet kan worden, maar bovendien volledig recycle- en upcyclebaar is. Staalframebouw combineert de pluspunten van houtskeletbouw (licht van gewicht) met de pluspunten van staal (maatvast, minder gevoelig voor klimaatinvloeden én bestand tegen ongedierte en schimmels).

Belangrijkste voordeel van de staalframeconstructie, is dat deze in hoog tempo opgebouwd kan worden, maar vervolgens – ook na jaren – weer volledig afbreekbaar is. Waarmee het dus ook geheel in de tijdsgeest een zeer duurzaam alternatief is.

Inpasbaar op elke locatie
Kleinschalig wonen met allure, zo kan de Woonstaete Woonvilla het beste worden omschreven. Het alzijdige gebouw is prima te plaatsen in bestaande stedenbouwkundige plannen en tussen grondgebonden woningen, maar komt ook op een solitaire locatie – alleen of met meerdere Woonstaete Woonvilla’s bij elkaar – goed tot zijn recht. Als het gaat om het bepalen van de beste locatie, denkt Woonstaete graag met u mee om tot een optimaal eindresultaat te komen. De Woonstaete Woonvilla wordt als totaalconcept afgenomen.

Woonstaete biedt u een totaalaanpak, van ontwerp tot realisatie. Dat begint met advies over de locatie, haalbaarheid en positionering.
Samen met u zoeken we naar de unieke signatuur voor uw project. Ook is het mogelijk dat Woonstaete alleen de Woonstaete Woonvilla voor u realiseert.
Wij denken graag met u mee. Wat telt is immers het optimale eindresultaat.

Een Woonstaete Woonvilla heeft een afmeting van circa 18,5 x 17,1 m en bestaat uit drie woonlagen met elk vier appartementen.
Ieder driekamerappartement is ruim 64m2 groot. De Woonstaete Woonvilla is een totaal uitgedacht en uitontwikkeld concept, dat op elke geschikte locatie zonder verdere ontwerp- en ontwikkelingskosten gerealiseerd kan worden.