Verduurzaming complex 23 Ceintuurbaan | Deventer

Voor het project aan de Ceintuurbaan zijn we trots om aan te kondigen dat we aanzienlijke stappen hebben gezet in de richting van verduurzaming. Dit omvat onder andere:

  1. Isolatie van het Dak: Het dak van de appartementen is grondig geïsoleerd om warmteverlies te minimaliseren en het binnenklimaat te optimaliseren.

  2. Isolatie van Spouwmuren: Door de spouwmuren te isoleren, hebben we gezorgd voor betere thermische prestaties en geluidsisolatie in de woningen.

  3. Isolatie van Begane Grondvloeren: De begane grondvloeren zijn geïsoleerd om een comfortabele en energiezuinige leefomgeving te creëren.

  4. Vervanging van Kozijnen en Beglazing: Moderne kozijnen en hoogwaardige beglazing werden geïnstalleerd om de energie-efficiëntie te verbeteren en geluidshinder te verminderen.

  5. Aanpassingen aan Installaties: We hebben de installaties geoptimaliseerd om de energieprestaties van de woningen te verbeteren en het comfort te verhogen.

Dankzij deze uitgebreide werkzaamheden worden de woningen aan de Ceintuurbaan nu volledig toekomstbestendig gemaakt. Dit stelt Eigen Bouw in staat om het complex nog zeker 25 jaar tegen minimale onderhoudskosten te exploiteren. Maar wat nog belangrijker is, onze huurders plukken de vruchten van deze verduurzaming met een aanzienlijk verhoogd wooncomfort en aanzienlijk lagere energierekeningen.

Stuur project door