Verbouwing kantoorpand Tauw, Deventer

Projectinformatie

Project Verbouwing kantoorpand Tauw
Locatie Deventer
Opdrachtgever Tauw bv, Deventer
Architect Studio Groen + Schild, Deventer

Koopmans Service & Onderhoud heeft in bouwteam met TBI-zusterbedrijven Wolter & Dros en Croon de herinrichting van het kantoorpand van Tauw in Deventer uitgevoerd.

Architectenbureau Studio Groen + Schild heeft het ontwerp gemaakt. Hierin is de centrale ontvangsthal het nieuwe ontmoetingscentrum van het bedrijf geworden. Om deze hal te realiseren werd een deel van de eerste verdiepingsvloer gesloopt. Dit vergde de nodige aanpassingen aan de bestaande constructie.

Tevens is de gevel aan de straatzijde voorzien van een plantengevel. Om die te kunnen realiseren is het nodige metselwerk gesloopt. Daaronder bevindt zich nu de nieuwe hoofdentree van Tauw.