Eén met de natuur

Wakker worden met de opkomende zon. De eerste boten glinsteren op het water, sportievelingen maken hun rondje door de duinen. Jij geniet vanaf het balkon van het prachtige uitzicht. Dit is Porto: het nieuwe woongebouw in Kop Noord van DUIN. Met 102 luxe koopappartementen verdeeld over 24 woonlagen een eyecatcher in het natuurlijke landschap van Almere. Zie je jezelf al zitten? De prijzen variëren van €500.000,- oplopend tot € 1.450.000,- v.o.n. voor het schitterende penthouse in de kroon. De prijzen zijn inclusief één (of voor de dubbellaagse penthouses twee) parkeerplaats(en).

De woontoren wordt dichtbij het water gebouwd en krijgt een natuurlijke uitstraling. De terrassen, buitenruimtes en raamopeningen lijken te zijn uitgehold uit de stenen massa. De onderste verdiepingen gaan met hun zandkleurig metselwerk optisch op in de duinen. Ze worden vervaardigd van hoogwaardige duurzame bakstenen, die er steeds mooier uit zullen gaan zien naar mate ze ouder worden. Porto is de beste keuze voor wie op zoek is naar luxe nieuwbouw in Almere.

Duurzaam

Porto is een vooruitstrevend nieuwbouwproject in Almere dat duurzaamheid hoog in het vaandel heeft staan. Het gebouw wordt namelijk het eerste in DUIN dat binnen de BENG-eisen (Bijna Energie-Neutrale Gebouw) is ontworpen. Dit betekent dat je woont in een nieuwbouwappartement zonder gasaansluiting en met zeer goede isolatie. De woningen beschikken dan ook over minimaal energielabel A+. Dit heeft niet alleen een positieve impact op het milieu, maar ook op je portemonnee, omdat je flink bespaart op je energierekening. Bovendien draagt het bij aan extra comfort in de woning: de temperatuur is stabiel, de lucht vers en de geluidsoverlast vrijwel nihil. Kortom, als je op zoek bent naar duurzame nieuwbouw in Almere, dan is Porto de perfecte keuze.

Stuur project door