Politiekantoor | Nijverdal

Bij Koopmans Bouwgroep zijn we er trots op een bijdrage te hebben geleverd aan de realisatie van het nieuwe regiokantoor van de politie voor de gemeenten Hellendoorn, Wierden en Rijssen-Holten. Dit project is een perfect voorbeeld van onze toewijding aan hoogwaardige bouw en innovatieve oplossingen die de gemeenschap dienen.

Het nieuwe regiokantoor van de politie is een modern, state-of-the-art gebouw dat bestaat uit twee verdiepingen met een dakopbouw. Met een vloeroppervlakte van 590 m² op de begane grond, 620 m² op de eerste verdieping en een dakopbouw van 40 m², heeft dit imposante pand in totaal een oppervlakte van 1250 m². Daarnaast omvat het project een bijgebouw van ongeveer 130 m², dat een belangrijke aanvulling vormt op de functionaliteit van het regiokantoor.

Dit project is niet alleen indrukwekkend vanwege zijn omvang, maar ook vanwege het feit dat het is ontworpen en gebouwd met het oog op de specifieke behoeften van de politie en de gemeenschap die zij bedienen. Het regiokantoor biedt een moderne en efficiënte werkruimte voor de politie, waardoor ze hun taken effectiever kunnen uitvoeren en de veiligheid in de regio kunnen waarborgen.

Het team van Koopmans Bouwgroep heeft met veel passie en vakmanschap aan dit project gewerkt, waarbij we rekening hebben gehouden met duurzaamheid, efficiëntie en functionaliteit. We zijn er trots op dat we hebben kunnen bijdragen aan de totstandkoming van dit prachtige regiokantoor en dat we hebben kunnen samenwerken met de gemeenten Hellendoorn, Wierden en Rijssen-Holten en de politie om dit belangrijke project te realiseren.

Stuur project door