Oldenhuis HOUTbaar | Groenlo

10 prachtige HOUTbaar HUIS woningen in het woongebied Oldenhuis. Als pioniers in duurzaam bouwen hebben we samengewerkt met geWOONhout in Wehl om deze unieke woningen te assembleren. Met trots kunnen we zeggen dat ze volledig circulair zijn, met een focus op het gebruik van hoogwaardig hout.

Onze visie bij Koopmans Bouwgroep is gericht op het creƫren van duurzame, energiezuinige en milieuvriendelijke woningen. Met de HOUTbaar HUIS woningen in Groenlo hebben we een belangrijke mijlpaal bereikt. Elk detail van deze woningen is zorgvuldig ontworpen en vervaardigd met duurzaamheid in gedachten.

Door te kiezen voor een volledig houten constructie hebben we niet alleen een natuurlijke uitstraling bereikt, maar ook bijgedragen aan de circulaire economie. Het gebruik van hout als bouwmateriaal vermindert de CO2-uitstoot en draagt bij aan het behoud van gezonde bossen. Bovendien zorgen de eigenschappen van hout voor uitstekende isolatie, wat resulteert in energiezuinige woningen die het hele jaar door comfortabel zijn.

Stuur project door