Noordhoren | Zeewolde

Het unieke eilandgevoel dichterbij dan je denkt! Noordhoren is dé woonhotspot van Zeewolde! Hier woon je op een heerlijke plek tussen het water en dichtbij de bossen in het jongste dorp van Nederland. Noordhoren is het unieke nieuwbouwproject op een wooneiland met moderne, comfortabele huizen voor starters en doorstromers, met oog voor rust en natuur. 

Op het nieuwbouwproject Noordhoren worden 8 rijwoningen en 12 twee-onder-een-kapwoningen gebouwd: de Kwartiermeester en de Commandeur. 

De Kwartiermeester

De compacte en duurzame rijwoning met ruime tuin aan het water is de Kwartiermeester! De woning bestaat uit houten modules volgens het concept HOUTbaar HUIS: duurzaam én betaalbaar. Het eigentijdse ontwerp is vormgegeven door natuurlijke materialen en aardse tinten. Op de begane grond bevinden zich de keuken en woonkamer. Je kunt ervoor kiezen om de begane grond uit te bouwen met een extra module, voor extra ruimte! Vanaf hier kijk je uit over water omdat de ruime tuin direct aan het water grenst. Je zou hier een eigen boot kunnen aanleggen, want je wordt ook eigenaar van een stukje water achter je tuin als je hier gaat wonen. Op de eerste verdieping zijn er twee slaapkamers en een badkamer en ruimte voor technische installaties. De tweede verdieping is bereikbaar via een vlizotrap. Hier is genoeg opbergruimte voor spullen die je weinig gebruikt, ideaal! Ook is er een gezamenlijke parkeerplaats plek voor je auto.

De Commandeur

Deze royale twee-onder-een-kapwoning heeft een luxe ontwerp en een grote tuin aan het water. Op de begane grond bevinden zich de ruime keuken en woonkamer, met riante ramen, waardoor het heerlijk ruim en licht oogt! De begane grond is al erg ruim, maar kan worden uitgebreid met een uitbouw van 1.20 of 2.40 meter. Vanaf de bank kijk je uit op het water, waar je gedeeltelijk eigenaar van wordt, en je een bootje kunt aanleggen. Op de eerste verdieping is de badkamer gesitueerd en maar liefst drie slaapkamers. Via een vaste trap kom je vervolgens op de tweede verdieping, waar de technische ruimte zich bevindt en er nog volop ruimte is voor bijvoorbeeld een kantoor. Tot slot zijn er twee parkeerplaatsen op de oprit en is een gemetselde garage optioneel.

Stuur project door