Kantoorgebouw De Paardenstal locatie Gieterij, ROC van Twente, Hengelo

Projectinformatie

Project Kantoorgebouw De Paardenstal locatie Gieterij
Locatie Hengelo
Opdrachtgever ROC van Twente
Architect BCT architecten, ingenieurs en adviseurs

De nieuwbouw van het kantoorgebouw De Paardenstal in Hengelo betreft 800m2 kantoorgebouw, verdeeld over twee bouwlagen. Hier zijn de ondersteunende diensten Facilitaire Zaken, Huisvesting & ICT en Financiën, Studentenadministratie en Control van ROC van Twente gehuisvest.

Het nieuwe gebouw heeft de naam De Paardenstal gekregen als een verwijzing naar de voormalige paardenstal van STORK uit 1920 die op deze plaats heeft gestaan. De Paardenstal is met een loopbrug aan de Gieterij verbonden. Deze loopbrug vormt tevens de in- en uitgang voor medewerkers. Architect Renzo Pavanello van BCT Architecten, ingenieurs en adviseurs uit Enschede ontwierp het gebouw.