Havenkwartier Zuyd | Zeewolde

Met trots delen wij het nieuws dat Koopmans Bouwgroep is uitgeroepen tot winnaar van het prestigieuze project Havenkwartier Zeewolde. Dit exclusieve project, gelegen in Zeewolde, is een veelbelovende nieuwbouwontwikkeling die beoogt het diverse en bloeiende karakter van de gemeenschap langs de voormalige Zuiderzee te weerspiegelen.

Bij Koopmans Bouwgroep hebben we ons gecommitteerd aan een duurzame en gemeenschapsgerichte benadering van het Havenkwartier Zeewolde. Het project is ontworpen met zorgvuldige aandacht voor duurzaamheid en diversiteit, waarbij verschillende woningtypen zijn gerealiseerd om een breed scala aan bewoners te verwelkomen. Starters en senioren wonen zij aan zij, waardoor interactie wordt gestimuleerd en de lokale identiteit van Zeewolde wordt versterkt.

Het Havenkwartier biedt een optimale verdeling van woningen in verschillende prijsklassen, waaronder middeldure koopwoningen gericht op starters en senioren, duurdere woningen aan het water voor watersportliefhebbers, en bijzondere "drive-in woningen" voor kleine huishoudens of gezinnen met de mogelijkheid tot extra slaapkamers.

Wij kijken vol enthousiasme uit naar de realisatie van dit unieke project en zijn ervan overtuigd dat Havenkwartier Zeewolde zal bijdragen aan het bevorderen van de gemeenschapsgeest en een levendige, duurzame toekomst voor de gemeenschap van Zeewolde. De bouw van Havenkwartier Zeewolde zal onze portefeuille versterken en onze voortdurende inzet voor hoogwaardige, duurzame woningen onderstrepen.

Enkele kerncijfers van Havenkwartier Zeewolde:

  • Diverse woningtypen, waaronder rijwoningen, luxe stadswoningen en twee-onder-een-kapwoningen.
  • Moderne faciliteiten en ruime plattegronden met meerdere slaapkamers voor elke woning.
  • Bijzondere aandacht voor parkeervoorzieningen en optimale doorkijken tussen woningblokken om de havensfeer te versterken.

Stuur project door