Monumentaal wonen met het comfort van nu

Wat dit project bijzonder maakt, is dat er achter de authentieke gevel verrassend modern wooncomfort schuilgaat, zo worden alle wooneenheden in het pand volledig gasloos.  Naast alle originele details die worden behouden, heeft de buitenkant een frisse nieuwe aanblik gekregen. Binnen proef je de sfeer van toen, terwijl het wel helemaal van deze tijd is; lekker ruimtelijk ingedeeld, zeer hoge plafonds op de begane grond, grote kozijnen waardoor veel natuurlijk daglicht de woningen binnentreedt en helemaal up to date wat betreft duurzaamheid.

Het project bestaat uit 3 fasen. We zijn verheugd om u te informeren dat de eerste twee fasen nu in de verkoop zijn en klaar zijn om u te verwelkomen in een wereld van historische pracht en moderne luxe.

Fase 1: Stadsvilla's met Karakter

Fase 1 van ons project bestaat uit 7 prachtige stadsvilla's met een warme en charmante uitstraling. Hier vindt u de perfecte mix van historische kenmerken en hedendaags comfort. Of u nu kiest voor een stadsvilla met 3 of 4 woonlagen, deze woningen zullen de historische kenmerken van het pand volledig integreren in uw ruime leefruimte.

Onze stadsvilla's bieden niet alleen unieke architectuur, maar ook een prachtige omgeving. Gelegen te midden van een parkachtige setting met weelderig groen om van te genieten, biedt deze fase u de rust en sereniteit die u verdient.

Fase 2: Stijlvolle Koopappartementen

Fase 2 van ons project bestaat uit maar liefst 27 stijlvolle koopappartementen, verdeeld over 3 woonlagen. Deze appartementen bieden alle luxe en gemakken die u nodig heeft voor een comfortabel en modern leven.

Wat deze appartementen echt bijzonder maakt, is het behoud van de historische waarde van het gebouw. Hier kunt u genieten van moderne voorzieningen en comfort, terwijl u wordt omringd door het rijke verleden van de locatie. Deze unieke combinatie creëert een woningbeleving die u nergens anders zult vinden.

Ook wonen in Geertruiden NXT?

Stuur project door