Geertuidentuin NXT | Deventer

Monumentaal wonen met het comfort van nu

Wat dit project bijzonder maakt, is dat er achter de authentieke gevel verrassend modern wooncomfort schuilgaat, zo worden alle wooneenheden in het pand volledig gasloos.  Naast alle originele details die worden behouden, heeft de buitenkant een frisse nieuwe aanblik gekregen. Binnen proef je de sfeer van toen, terwijl het wel helemaal van deze tijd is; lekker ruimtelijk ingedeeld, zeer hoge plafonds op de begane grond, grote kozijnen waardoor veel natuurlijk daglicht de woningen binnentreedt en helemaal up to date wat betreft duurzaamheid.

Het project bestaat uit 3 fasen. Fase 1 van het project, bestaande uit 24 appartementen is in december 2023 al overgedragen aan Oostdorp Investments B.V. Inmiddels zijn we gestart met de bouw van fase 2, 27 prachtige stadsvilla’s. 

Fase 1: Stadsvilla's met Karakter

Fase 1 van ons project bestaat uit 7 prachtige stadsvilla's met een warme en charmante uitstraling. Hier vind je de perfecte mix van historische kenmerken en hedendaags comfort. Of je nu kiest voor een stadsvilla met 3 of 4 woonlagen, deze woningen zullen de historische kenmerken van het pand volledig integreren in jouw ruime leefruimte.

Onze stadsvilla's bieden niet alleen unieke architectuur, maar ook een prachtige omgeving. Gelegen te midden van een parkachtige setting met weelderig groen om van te genieten, biedt deze fase je de rust en sereniteit die je verdient.

Fase 2: Stijlvolle Koopappartementen

Fase 2 van ons project bestaat uit maar liefst 27 stijlvolle koopappartementen, verdeeld over 3 woonlagen. Deze appartementen bieden alle luxe en gemakken die je nodig hebt voor een comfortabel en modern leven.

Wat deze appartementen echt bijzonder maakt, is het behoud van de historische waarde van het gebouw. Hier kan je genieten van moderne voorzieningen en comfort, terwijl je wordt omringd door het rijke verleden van de locatie. Deze unieke combinatie creëert een woningbeleving die je nergens anders zult vinden.

Ook wonen in Geertruiden NXT?

Stuur project door