Dalvoorde | Ede

Koopmans Bouwgroep heeft met trots bijgedragen aan de realisatie van het project Dalvoorde in Ede, intern bekend als Kernhem Scherf 3. Gelegen in het bruisende ontwikkelgebied Kernhem, heeft dit project een bijzondere bijdrage geleverd aan de uitbreiding van de kleurrijke nieuwbouwwijk.

Met een focus op diversiteit en kwaliteit, hebben we 30 grondgebonden koopwoningen, 6 grondgebonden huurwoningen en een appartementencomplex met 12 huurappartementen gerealiseerd. Het gebruik van prefab betoncasco, inclusief heipalen, prefab vloeren, wanden en daken, heeft niet alleen gezorgd voor een efficiënte bouw, maar ook voor een versneld afwerkingsproces binnenin.

Door onze grondige engineering voorafgaand aan de bouw, hebben we een optimaal bouwproces doorlopen, resulterend in een indrukwekkende bouwtijd van mei 2022 tot de oplevering van de eerste koopwoningen in februari 2023. Gemiddeld werden er 5 woningen per week opgeleverd, waardoor we snel en efficiënt hebben kunnen bijdragen aan de woonbehoefte in de regio.

Een bijzonder aspect van het project Dalvoorde is de aandacht voor de omgeving en natuurlijke integratie. Gelegen in het prachtige gebied van Kernhem, hebben we ervoor gezorgd dat ons werk harmonieert met de groene omgeving. Het gebied staat bekend om zijn natuurlijke diversiteit, met de Ecozone in het noorden als levendige ecologische zone, waar diverse planten en dieren floreren.

In lijn met onze duurzaamheidsdoelstellingen hebben we bij het ontwerpen van de woningen en straten rekening gehouden met de natuur. Gevelnestkastjes, dakoverstekken en hagen zijn zo ontworpen dat ze aantrekkelijke plekken vormen voor vogels en vleermuizen, terwijl groene bermen, bomen en hagen rondom de tuinen een groene en levendige woonomgeving creëren.

Met het succesvolle opleveren van het appartementencomplex aan Stichting Woonstede in mei 2023, is Project Dalvoorde niet alleen een toevoeging aan de woningmarkt van Ede, maar ook een voorbeeld van hoe bouwprojecten kunnen bijdragen aan een harmonieuze leefomgeving.

Stuur project door