Cruquius Binnenbocht, Amsterdam

Met trots kijken we terug op ons recent afgeronde project, De Binnenbocht. Dit omvangrijke project omvat de realisatie van maar liefst 156 woningen, variërend van sociale huur, vrije huur tot koopwoningen, verdeeld over drie unieke bouwblokken: 'De Bocht', 'De Loods' en '2Peer'. Daarnaast hebben we ruimte gecreëerd voor commerciële doeleinden met een totale oppervlakte van 720 vierkante meter.

Wat De Binnenbocht zo bijzonder maakt, is niet alleen de indrukwekkende omvang, maar ook de diversiteit aan bouwmethodieken die we hebben toegepast om deze drie bouwblokken tot leven te brengen. 'De Bocht' is gebouwd met behulp van betonconstructies, terwijl 'De Loods' een combinatie van beton- en staalbouw gebruikt. '2Peer' daarentegen, vertrouwt op kalkzandsteenbouw. Deze gevarieerde aanpak weerspiegelt onze toewijding aan innovatie en ons vermogen om flexibel in te spelen op de specifieke eisen van elk project.

 

Het verheugt ons te kunnen melden dat het project De Binnenbocht in september 2018 van start is gegaan en inmiddels met succes is opgeleverd. Dit succes is het resultaat van het harde werk, de expertise en het vakmanschap van ons getalenteerde team, evenals de nauwe samenwerking met onze gewaardeerde partners en opdrachtgevers.

Stuur project door