Cruquius 2.1 2Peer | Amsterdam

Koopmans Bouwgroep presenteert met trots dit prachtige werk: 3.400 vierkante meter met 24 appartementen voor woningdelers en een inpandige parkeergarage met 13 plaatsen.

De 24 friends-appartementen variëren in grootte van 70 tot 105 vierkante meter en zijn ontworpen voor twee tot drie bewoners, waarbij ze een gemeenschappelijke woonkeuken en buitenruimte delen, terwijl ze elk genieten van hun eigen royale woon-slaapkamer van 20-25 vierkante meter, compleet met een eigen badkamer. De schuivende louvres op de gevel creëren niet alleen een dynamisch gevelbeeld, maar bieden ook de benodigde privacy voor onze bewoners. Bovendien is de begane grond subtiel verhoogd, waardoor een verhoogd niveau van comfort en leefbaarheid wordt bereikt.

Dit opmerkelijke gebouw staat prominent in het groene hart van het betoverende Cruquiuseiland. Hier kun je de essentie proeven van wat dit voormalige industriële eiland te bieden heeft: stedelijke levendigheid, weelderige groene ruimtes, een harmonieuze mix van oud en nieuw, en verrassende doorkijkjes. Het is een plek waar je kunt ontspannen op het terras van de brouwerij, met het open water van de Entrepothaven om de hoek. Aan de grens met het Insulindeterrein, met zijn karakteristieke bebouwing uit 1919, fungeert ons nieuwbouwproject als het verbindingspunt tussen de bestaande bebouwing op de Insulinde-locatie aan de binnenbocht en de Sigma-locatie aan de buitenbocht, met de karakteristieke verffabriek uit 1958.

We zijn trots om deze unieke woonruimte te presenteren en kijken uit naar de positieve impact die het zal hebben op het leven van onze bewoners en de prachtige omgeving waarin het zich bevindt.

Stuur project door