Natuurlijke schoonheid

Midden in het prachtige duinlandschap en op slechts een steenworp afstand van het uitgestrekte strand, komt een nieuwe buurt ‘Aan de duin’. Met in totaal 48 prachtige twee onder-één-kapwoningen in vier verschillende types: Duin, Duinrand, Kreek en Beek. Alle types liggen beschut tussen het groen, de duinen en stralen een natuurlijke schoonheid uit, dankzij een architectuur gebaseerd op een prachtig kleurenpalet. Welke woning kies jij?

Eén met de natuur

Sharon Broek van Groosman Architecten is de architect van de Aan de duin woningen. Sharon Broek: “Met enthousiasme en trots kan ik zeggen dat ik het voorrecht heb gehad om de nieuwe twee-onder-één-kapwoningen in DUIN te ontwerpen. Mijn doel was om deze landschappen de basis te laten vormen voor de woningen van Aan de duin, en zo de verbinding met de natuur te versterken. Ik kijk ernaar uit om te zien hoe deze woningen bijdragen aan het welzijn van hun toekomstige bewoners.”

De verkoop van de eerste 22 twee-onder-een-kapwoningen op misschien wel het mooiste plekje van DUIN is gestart! Interesse in de Aan de duin woningen? 

Ook wonen in aan de Duin, Almere?

Stuur project door