231 woningen | Achterveld

In opdracht van de woningcorporaties de Alliantie en Woningstichting Leusden ontwikkelt en bouwt Koopmans 231 woningen in Achterveld. Het project bestaat uit zowel grondgebonden woningen als appartementen in een grote verscheidenheid. Van eigentijdse appartementen, woningen voor woongroepen, rijwoningen, vrijstaande tot twee-onder-een-kapwoningen. Een mix van woningen voor diverse doelgroepen bestemd voor zowel koop als huur.

Conceptwoningen

Een deel van de rijwoningen is uitgevoerd in ons woonconcept lekkerEIGENhuis. Kenmerkend voor deze conceptwoningen zijn de diverse gevelvariaties en variëteit aan kopersopties. Kopers kregen in dit project daarmee de gelegenheid om een woning te kiezen die past bij hun eigen stijl en deze konden zij, door de kopersopties nog meer naar eigen smaak maken.

Gerealiseerd

Het project bestaat uit twee fases, met in totaal 9 velden. De uitvoering van de eerste fase (veld 6 t/m 9) is in 2015 gestart en medio 2018 opgeleverd. Aansluitend is gestart met fase 2, bestaande uit de velden 1 t/m 5. Inmiddels zijn 6 velden volledig en 2 velden deels opgeleverd en heeft Koopmans 137 grondgebonden woningen en 25 appartementen van de 231 woningen gerealiseerd.

Stuur project door