165 Appartementen en parkeergarage Hogekwartier veld 6 - Castalia en Kalliope, Amersfoort

165 appartementen en parkeergarage Hogekwartier veld 6 (101 app. Castalia en 64 app. Kalliope)

Castalia in het kort
Tweekamer appartementen met balkon
De tweekamerappartementen van Type A op de 10e tot en met de 13e verdieping zijn ongeveer 50 m2 groot en hebben hun balkon op het noordoosten. Voor een ontbijtje of lunch buiten in de zon! Verkoopprijs vanaf € 199.500 v.o.n. exclusief parkeerplaats.
Alle tweekamerappartementen zijn verkocht.

Driekamer hoekappartementen met balkon
Met een woonoppervlakte van ongeveer 84 m2 hebben de appartementen van Type B een comfortabele ruimte en bovendien een uitzicht naar twee kanten. De flats van dit type liggen op de 10e tot en met de 13e verdieping. Je kunt op het balkon genieten van de ochtendzon door de ligging op het noordoosten. Verkoopprijs vanaf € 290.000 v.o.n. exclusief parkeerplaats.

Extra ruime driekamer hoekappartementen met balkon of loggia
De ruimere hoekappartementen van Type E3&4, F en G zijn ongeveer 93 tot 102 m2 groot en liggen op de 10e tot en met de 19e verdieping. Wat een prachtig uitzicht heb je als je op een van de hogere verdiepingen woont! Met balkon of loggia op de richting die jij het fijnst vindt: noordoost of zuidwest. Type F en G hebben de mogelijkheid voor een derde slaapkamer (met of zonder extra badkamer). Verkoopprijs vanaf € 345.000 v.o.n. exclusief parkeerplaats.

Stuur project door