Onze concepten

Een ruimte creëren waar mensen zich thuis voelen…Dat doe je door te onderzoeken en aan te voelen wat de markt vraagt: de woonconsument aan de ene kant en de corporaties, beleggers en ontwikkelaars aan de andere kant. Belangrijk daarbij is een goede samenwerking met alle partijen. Door alle kennis, ervaringen en krachten te bundelen kom je uiteindelijk tot mooie resultaten en unieke woonconcepten.

Concepten voor nieuwbouwwoningen

Mooie voorbeelden zijn de duurzame woonconcepten die we met TBI-ondernemingen ERA Contour, Hazenberg Bouw en Koopmans Bouwgroep binnen het TBI WOONlab hebben ontwikkeld. Met het consumentgerichte woonconcept lekkerEIGENhuis kunnen we inspelen op de groeiende vraag naar nieuwbouwwoningen in het middensegment van de markt. Voor een goedkope woning, vooral geschikt voor de sociale huur en starters in de koopmarkt, is het concept beterBASIShuis zeer geschikt. Voor beide woonconcepten geldt dat consumenten hun woning op smaak kunnen maken.  Met het unieke woonconcept HOUTbaar zorgt TBI WOONlab voor circulariteit in de woningbouw, op een schaalbare, haalbare en betaalbare manier.  Dit zijn remontabele bouwsystemen in hout, die opschaalbaar zijn naar industrieel niveau om grote aantallen betaalbaar te kunnen produceren. 

Excellent keurmerk

De woonconcepten beterBASIShuis en lekkerEIGENhuis van het TBI WOONlab zijn officieel gecertificeerd door de onafhankelijke Stichting Excellent Conceptueel Bouwen (SECB). Nog niet eerder werden in de bouwsector aan twee concepten uit één organisatie dit kwaliteitskeurmerk toegekend. Voor de klant is het keurmerk een garantie dat er daadwerkelijk geleverd wordt wat wordt beloofd.