Ontwikkelen. Bouwen. Onderhouden.

Tuurlijk toch.

Hoe bouw je beter? Bij Koopmans geloven we dat het niet zit in stenen, het hout of het beton. Wij geloven dat alles valt of staat met oprechte aandacht voor elkaar. Onze bouw draait altijd om jou.

Dat we kunnen bouwen, onderhouden en ontwikkelen mag je van ons verwachten. Al sinds 1942 is dat wat we zo gedreven doen. Natuurlijk, in al die jaren is er veel veranderd. Waar we klein begonnen, realiseren we vandaag de dag grootste kantoorpanden, appartementen en flatgebouwen door heel het land.

Maar eigenlijk is veel ook nog gewoon hetzelfde. We zijn nog steeds die partij die je gewoon even belt als die deurkruk aan vervanging toe is. Die zegt waar het op staat, ook als niet alles goed gaat. We zijn nog steeds die partij die samen met jou successen viert. En we zijn nog steeds de Koopmans die altijd dichtbij voelt. Ook als we dat niet zijn.

Hoe groot of klein je vraag, maakt ons niet uit. Zolang je maar bereid bent om 't samen met ons aan te pakken. Da's echt bouwen op elkaar. Want alleen dan komen we vooruit.

Wat we doen