Onderhoud

Uw waardevolle vastgoed

Onderhoud met een persoonlijke aanpak en beheersing van kosten dat is waar Koopmans Bouwservice voor staat. Uw wensen zijn ons uitgangspunt. Indien gewenst bekijken we deze kritisch en kunnen we adviseren hoe we bepaalde werkzaamheden het beste kunnen aanpakken. Maar alles vanuit het oogpunt om de kosten te beheersen en als einddoel die tevreden bewoner of gebruiker van uw waardevolle vastgoed.

Mutatieonderhoud

Het vertrek van huurders is voor woningcorporaties vaak het moment om de woning op te knappen. Uiteraard is het belangrijk dat zij daarbij zo min mogelijk huurinkomsten mislopen. Dankzij de snelle en professionele aanpak door onze medewerkers is Koopmans Bouwservice voor dit soort klussen uw  juiste partner. Samen met u stellen we een helder plan op met een strakke planning. Zo zorgen we voor minder leegstand en kunnen nieuwe huurders genieten van een opgeknapt en fris huis. 

Planmatig onderhoud

Waardebehoud van uw woningen of gebouwen valt en staat met beheersbaar onderhoud. Koopmans Bouwservice kan u adviseren over uw vastgoedbeheer en reductie van uw exploitatiekosten. Dat doen wij onder meer door het verrichten van een 0-meting van uw pand, waarna wij een meerjaren-onderhoudsbegroting (MJOB) opstellen. Zo krijgt u als opdrachtgever inzicht in de Total Cost of Ownership (TCO), de totale onderhoudskosten op lange termijn.

Wij staan als Koopmans voor de producten die wij ontwikkelen en bouwen. De kwaliteit die wij leveren, continueren we ook na oplevering door het langdurig onderhouden van onze woningen en utiliteitsgebouwen. Koopmans Bouwservice is voor u het vaste aanspreekpunt voor het planmatig onderhoud. Wij waarborgen zo het continue en onverstoorde gebruik van uw vastgoed, ook op lange termijn. Dat is de meerwaarde die wij met al onze medewerkers aan u leveren!