TBI WOONlab introduceert de revolutionaire en duurzame 100.000 euro woning voor kleine huishoudens

TBI WOONlab lanceert een bijzonder woonconcept in de huidige krappe woningmarkt: de 100.000 euro woning voor de groeiende groep kleine huishoudens in Nederland. Deze compacte woning biedt kleine huishoudens een betaalbare oplossing om een woning te kopen. Bovendien is de 100.000 euro woning geproduceerd van CO2-arm beton. Het is daarmee zeer duurzaam en voldoet aan de Paris Proof grenswaarden voor 2025. Het eerste nieuwbouwproject waar de woningen komen start in 2025. TBI WOONlab, een samenwerking tussen de TBI-ondernemingen, ERA Contour, Hazenberg Bouw en Koopmans Bouwgroep, introduceert het nieuwe woonconcept op dinsdag 11 juni om 12:00 uur op de vastgoedbeurs PROVADA (Hal 12, stand 56). 

De 100.000 euro woning is een betaalbare en duurzame woning voor een starters, alleenstaanden en kleine huishoudens. De woning is goed geïsoleerd en wordt gebouwd van CO2-arm beton. Daarmee voldoet de woning aan de Paris Proof grenswaarden voor 2025. Hiermee is de 100.000 euro woning net even anders dan een standaard woning. 

Eenvoud in concept en bouwkosten

De ‘100.000 euro woning’ is een goede, betaalbare basiswoning volgens het woonconcept beterBASIShuis, waarvan de bouwkosten 100.000 euro zijn. Met beterBASIShuis kunnen de TBI WOONlab-ondernemingen samen met gemeenten, corporaties en ontwikkelpartners razendsnel perfecte, duurzame basiswoningen realiseren, in verschillende woonvarianten. 
 

Slim samenwerken en luisteren naar de klant

“Vanuit het TBI WOONlab zijn we altijd op zoek naar betekenis voor de klant. Zo horen en zien wij nu overal in de markt vraag naar betaalbare koopwoningen voor kleine huishoudens. Daarnaast is er in Nederland een enorme woningbehoefte. Wij hebben goed geluisterd en geven met ons betaalbare WOONMENU invulling aan deze vragen,” zegt Rik Hulsman, directeur van TBI WOONlab.

 

Over TBI WOONlab

TBI WOONlab is een samenwerking tussen TBI-ondernemingen ERA Contour, Hazenberg Bouw en Koopmans Bouwgroep. In het TBI WOONlab worden samen met opdrachtgevers en consumenten nieuwe processen en producten voor nieuwbouw en energetische woningverbetering ontwikkeld. Daarbij staat de vraag van de klant en de behoefte in de maatschappij altijd centraal. Meer informatie over de 100.000 euro woning en andere woonconcepten van het TBI WOONlab is te vinden via www.tbiwoonlab.nl.

 

Stuur artikel door