Startsein voor bouw gasloze woningen in Schuytgraaf Arnhem

Dinsdagmiddag 25 september 2018 is het startsein gegeven voor de bouw van de 20 eengezinswoningen en 35 appartementen in de stadsuitbreidingswijk Schuytgraaf in Arnhem.
Hans Smit, Directievoorzitter van TBI-onderneming Koopmans Bouwgroep, en Pieter Knauff, Director Acquisitions bij Vesteda, legden samen de eerste meterkastplaten bij de woningen.

Samenwerking onderstreept

Koopmans en Vesteda ondertekenden op 5 juni tijdens de Provada in Amsterdam de turn-key overeenkomst voor deze 55 woningen. Met deze officiƫle handeling werd de samenwerking nogmaals onderstreept. De woningen worden aangesloten op stadsverwarming en zijn dus gasloos. Er is kritisch gekeken naar het ontwerp van het project en de uitstraling van het appartementengebouw en de woningen zijn goed op elkaar afgestemd. Het past volledig binnen de totale wijk Schuytgraaf.

Gevarieerd aanbod

Koopmans realiseert de woningen volgens haar eigen woonconcept, waardoor diverse indelingen mogelijk zijn. Het gemiddelde woonoppervlakte van de eengezinswoningen is 125m2 en van de appartementen 75m2. De woningen worden door Vesteda gepositioneerd in het middenhuursegment. Het project ligt tussen het treinstation Arnhem Schuytgraaf en het nieuwe winkelcentrum. Naar verwachting worden de woningen en appartementen medio 2019 opgeleverd. De verhuur zal door Vesteda in het tweede kwartaal 2019 worden gestart.

Stuur artikel door