31 Januari was het zover: de start-bouw-borrel van de projecten Porto & aan de Duin in Almere. De bouw van de indrukwekkende woontoren Porto, met 102 appartementen verdeeld over 24 bouwlagen gaat van start in week 7. Aan de Duin wachten 48 prachtige duinwoningen, met het strand voor de deur en alle voorzieningen op loopafstand. Een perfecte plek om te wonen!

In het gloednieuwe restaurant Dunes, dat gisteren officieel de deuren heeft geopend, konden nieuwe bewoners alvast kennismaken en werd er geproost op de start van de bouw. Een bijzonder moment voor dit project op een unieke locatie in Almere Duin.

In de toespraken noemde Heleen Aarts van Amvest Almere, de ‘Strandstad van de Randstad’. Julius Lindenbergh deed daar nog een schepje bovenop en noemde Almere ‘de leukste stad van Nederland’. Bertil Poelman van Koopmans haakte daar mooi op in door namens Koopmans te melden dat wij er trots op zijn al meer dan 30 jaar te mogen meebouwen aan de stad Almere.

Naast onze projecten in Almere zijn we trots dat we al twee jaar gevestigd zijn in Almere Buiten aan de Bouwmeesterweg. De keuze voor Almere is bewust; we zien hier een jonge gemeente met veel potentie voor toekomstige projecten. Wij bouwen niet alleen aan projecten maar ook aan onze organisatie in Almere.

Betrokken partijen aan de Duin:
Amvest (ontwikkelaar) GROOSMAN architecten (architect en constructeur) ZUS (landschapsarchitect) DGMR (Adviseur) Koopmans Bouwgroep (aannemer)

Betrokken partijen Porto:
Amvest (ontwikkelaar), Koopmans Bouwgroep (aannemer), Zecc Architecten (architect), KLUNDER ARCHITECTEN (architect), Goedstikker de Vries (constructeur), Huygen (adviseur), Cauberg Huygen (adviseur)
ZUS (landschapsarchitect)

Samen met de kopers streven we naar een prachtige toekomst in Almere Duin.

Stuur artikel door