Samenwerking stimuleert werkplezier!

Een team is een samenvoeging van toppers. Ieder met z’n eigen expertise, maar met een gezamenlijke missie en visie. Dat is hét recept voor een succesvol team, volgens senior calculator/kostendeskundige Raymond Rillmann bij Koopmans Bouwgroep. En een succesvol team maakt mooie projecten. We nemen een kijkje in de carrière van Raymond.

Raymond werkt sinds 2002 bij Koopmans. In diverse functies, maar altijd aan de cijfermatige kant van het project. Tijdens zijn loopbaan mocht hij aan veel mooie projecten werken. Die afwisseling vindt hij echt mooi in zijn werk. “De diversiteit van projecten die we binnen Koopmans ontwikkelen en bouwen zorgt ervoor dat je altijd weer nieuwe uitdagingen hebt in je werk”, vertelt Raymond enthousiast. , Van grondgebonden woningen en grote appartementengebouwen tot transformaties en bedrijfspanden. Koopmans heeft het en Raymond heeft er aan gewerkt.

Twee projecten springen er voor Raymond wel uit. Dat zijn De Nieuwe Plantage en de transformatie Ricardo Residences, beide gelegen te Amsterdam. “De Nieuwe Plantage is een samenwerking met een aantal TBI-zusjes: Mobilis voor de ondergrondse parkeergarage, Nico de Bont voor de restauratie van het gemeentelijk monumentale deel en Koopmans voor de nieuwbouw van de appartementen. De intensieve samenwerking die daar in de ontwikkelingsfase is ontstaan heb ik als heel prettig ervaren. Een goede samenwerking bepaalt voor een groot deel mijn werkplezier”, zo vertelt hij. Het project Ricardo was juist op inhoud heel interessant: “Tijdens de prijsvorming was het van groot belang om de verhouding tussen kwaliteit en geld goed en betrouwbaar in beeld te brengen. Best een uitdaging, aangezien het om een zeer complex project gaat”.

“Samenwerken met mensen die begrijpen wat samenwerken is. Onderling vertrouwen geven én krijgen en daarmee het beste in elkaar boven halen, dat is echt teamwork!”, volgens Raymond. Bij Koopmans kan dat. “Koopmans streeft ernaar zichzelf te ontwikkelen en mee te gaan met de huidige tijd. Een professional op het gebied van ontwikkeling en bouw, maar met het kleine hart van een Twentse nuchtere aannemer. Met beide benen op de grond en transparant naar elkaar! Die combinatie maakt werken bij Koopmans voor mij echt uniek!”

Enthousiast geworden van het verhaal van Raymond? We zoeken nog calculatoren!

bekijk onze vacatures

Stuur artikel door