Op 31 2022 oktober hebben Stichting Eigen Bouw en Koopmans Bouwgroep getekend voor het verduurzamen van 72 appartementen aan de Ceintuurbaan in Deventer.

Het project is een vervolg op de eerdere samenwerking tussen Eigen Bouw en Koopmans Bouwgroep, voor de verduurzaming van woningen aan de Rembrandtkade en de Ceintuurbaan in Deventer. Het contract werd in het kantoor van Eigen Bouw ondertekend door Edward van der Geest (directeur-bestuurder bij Eigen Bouw) en Melanie Stemerdink (Hoofd Renovatie & Transformatie bij Koopmans Bouwgroep).

Accent ligt op woningverduurzaming
Met als resultaat een hoger wooncomfort en lagere energielasten. “Versnelling van de energietransitie is binnen ons bedrijf een belangrijk thema”, zegt Melanie Stemerdink. “Daarvoor bieden we concepten en pakketten op maat voor onze klanten.'' Voor de appartementen aan de Ceintuurbaan houdt het verduurzamen onder andere het volgende in:

  • Het isoleren van het dak;
  • Het isoleren van spouwmuren;
  • Het isoleren van de begane grondvloeren;
  • Het vervangen van kozijnen en beglazing;
  • Het aanpassen van de installaties.

Met deze werkzaamheden worden de woningen toekomstbestendig gemaakt, zodat Eigen Bouw het complex tegen minimale onderhoudskosten nog zeker 25 jaar kan door-exploiteren. De huurder profiteert van meer wooncomfort en een lagere energierekening.

Met deze overeenkomst wordt continuïteit gegeven aan de prettige samenwerking tussen onze bedrijven. Samen maken we er een succes van!

Stuur artikel door