Opnieuw uitbreiding productielocatie 247TailorSteel

Voor  247TailorSteel bouwt Koopmans een uitbreiding voor hun productielocatie in Varsseveld. In het verleden hebben we reeds enkele uitbreidingen voor 247TailorSteel mogen uitvoeren. Op de huidige locatie realiseren we nu een nieuwe buizenhal van circa 4500 m² en een expeditiehal met bijbehorende laadkuil van totaal circa 4750m2. Over de gehele lengte van de expeditiehal wordt boven de laaddocks een kantoor gecreëerd.

De bouw gaat voorspoedig. Hoofddoelstelling voor dit project was om voor de kerstdagen de buizenhal wind- waterdicht te krijgen om vervolgens het vloerveld te kunnen storten. Trots kunnen we melden dat onze medewerkers die doelstelling hebben gehaald. Inmiddels heeft 247Tailorsteel een begin gemaakt met het plaatsen van de eerste machines en op enkele punten na, is de buizenhal zo goed als gereed voor ingebruikname. We leveren deze hal dan ook op binnenkort op.

Ondertussen bouwt Koopmans verder aan de expeditiehal met bijbehorende laaddocks en bovenliggend kantoorgedeelte. Op dit moment zijn onze medewerkers volop bezig met de fundering en het inschalen van het gebied rondom de laaddocks en laadkuil. Aansluitend gaan zij de prefab betonelementen en staalconstructie plaatsen. Daarna volgen de werkzaamheden om het gebouw wind- en waterdicht te maken en tenslotte de afbouw. Kortom er liggen hier nog genoeg mooie uitdagingen voor onze collega’s. Koopmans verwacht dit project in juni te kunnen opleveren.

Stuur artikel door