Oplevering kantoorgebouw De Paardenstal Hengelo

De nieuwbouw van het kantoorgebouw De Paardenstal in Hengelo is klaar. Op vrijdag 23 juni 2017 heeft TBI-onderneming Koopmans Bouwgroep uit Enschede het gebouw officieel opgeleverd aan het ROC van Twente. In het kantoorgebouw van 800m2, verdeeld over twee bouwlagen, worden de ondersteunende diensten Facilitaire Zaken, Huisvesting & ICT en Financiƫn, Studentenadministratie en Control gehuisvest.

Tijdens een officieel moment op vrijdag 23 juni 2017 is het Proces Verbaal van Oplevering getekend door Roel Wijlens, adjunct-directeur Koopmans en door Jan Ooms, directeur Facilitaire Zaken, Huisvesting & ICT bij ROC van Twente. Dat gebeurde in het bijzijn van betrokken relaties en medewerkers.

v.l.n.r. Roel Wijlens en Jan Ooms

De Paardenstal

Op 17 november 2016 is het officiƫle startsein voor de nieuwbouw gegeven.
Een half jaar later is de bouw voltooid. Het nieuwe gebouw heeft de naam
De Paardenstal gekregen als een verwijzing naar de voormalige paardenstal van STORK uit 1920 die op deze plaats heeft gestaan.
De Paardenstal is met een loopbrug aan de Gieterij verbonden. Deze loopbrug vormt tevens de in- en uitgang voor medewerkers.

Ontwerp

Architect Renzo Pavanello van BCT Architecten, ingenieurs en adviseurs uit Enschede ontwierp het gebouw. De Paardenstal richt zich naar het groen aan de Lansinkesweg en vormt daarmee een eenheid. Dit komt ook tot uiting in de gevel die opgebouwd is uit dunne latten.

Stuur artikel door