Medewerkers aan de slag voor NLDoet

Koopmans heeft dit jaar aangehaakt bij de landelijke actie NLdoet, de jaarlijkse vrijwilligersactie van het Oranje Fonds. Ruim twintig Koopmans-medewerkers gingen vrijdagmiddag 11 maart 2016 aan de slag bij de Stichting Twentsewens Ambulance in Enschede. Koopmans heeft deze stichting vorig jaar onderdak aangeboden in het pand aan de Burgemeester van Veenlaan in  Enschede. De afgelopen maanden is er door de stichting zelf veel werk verzet om dit pand op te knappen, maar er waren nog genoeg klussen blijven liggen.

Handen uit de mouwen

Op vrijdagmiddag 11 maart verzamelden de medewerkers zich bij de Twentsewens Ambulance om samen de handen uit de mouwen te steken en te helpen bij het opknappen, opruimen en schoonmaken van het pand. En dat vele handen licht werk maakt, bleek aan het eind van die middag. Er was ongelooflijk veel werk verzet voor dit goede doel.

Stichting Twentsewens Ambulance

De Koopmans-medewerkers vonden het geweldig om via deze actie iets te kunnen betekenen voor de Twentsewens Ambulance. Want de vrijwilligers van deze stichting verrichten fantastisch werk door mensen met een langdurige chronische ziekte en/of mensen in hun (pre) terminale levensfase professioneel en comfortabel liggend vervoer aan te bieden ten aanzien van een bepaalde wens of behoefte.

Stuur artikel door