Managementteam blikt met vertrouwen vooruit

Managementteam blikt met vertrouwen vooruit

Met groot enthousiasme verwelkomt Koopmans Bouwgroep Bertil Poelman als directievoorzitter. Hiermee volgt hij Hans Smit op, die naar geWOONhout vertrekt. Na een succesvolle carrière in de bouw, keert Bertil terug naar het bedrijf waar hij dertig jaar geleden zijn loopbaan begon. Samen met het ervaren managementteam kijkt hij vol vertrouwen naar de toekomst.

Bertil Poelman voelt zich direct weer thuis bij Koopmans Bouwgroep, waar hij ooit begon als stagiair bij Ribberink, dat destijds onderdeel was van Koopmans. Na het afronden van zijn opleiding trad hij in 1995 in vaste dienst en maakte hij kennis met verschillende facetten van het vak bij de afdeling Onderhoud en Beheer. Zijn passie voor ontwikkelen en bouwen bracht hem vervolgens naar diverse leidinggevende functies bij gerenommeerde bouwbedrijven.

Met zijn jarenlange ervaring en expertise op het gebied van grote, complexe projecten voegt Bertil waardevolle kennis toe aan Koopmans Bouwgroep. Zijn betrokkenheid en pragmatische benadering maken hem een waardevolle gesprekspartner voor de diverse teams binnen het bedrijf.

Samen met het managementteam kijken we vol vertrouwen naar de toekomst. Het managementteam van Koopmans Bouwgroep bestaat vanaf 1 september 2023 uit:

Bertil Poelman                   Directievoorzitter (statutair)
Melcher Groenendijk         Directeur (statutair)
Kristian Makkinga              Directeur Koopmans Projecten BV
Gerben van Nes                 Adjunct directeur Koopmans Bouw Almere BV
Melanie Stemerdink          Hoofd Transformatie & Renovatie
 

Hoewel de marktomstandigheden uitdagingen met zich meebrengen, is het managementteam ervan overtuigd dat Koopmans Bouwgroep goed gepositioneerd is om hierop in te spelen.

Naast nieuwbouwprojecten blijft Koopmans Bouwgroep zich ook richten op renovatie, transformatie, verduurzaming en bouwservice-activiteiten. Vooral de energietransitie biedt nieuwe kansen en projecten op het gebied van duurzaamheid. Door zich meer te richten op de corporatiewereld wil Koopmans Bouwgroep de diversiteit van haar orderportefeuille vergroten en de focus op de thuismarkt Twente versterken.

Het managementteam van Koopmans Bouwgroep is klaar om de uitdagingen van de toekomst aan te gaan. Met een sterke focus op vakmanschap, ondernemerschap en klantgerichtheid zetten zij zich in voor de verdere groei en ontwikkeling van het bedrijf. Samen met alle medewerkers blijven zij de trotse tradities en waarden van Koopmans hoog houden.

Stuur artikel door