Kopers plaatsen dakpannen bij feestelijk hoogste punt in Achterveld

Een feestelijk moment voor de toekomstige bewoners van 24 koopwoningen in het project Groot Agteveld in Achterveld. Op vrijdag 20 oktober 2017 bereikte de bouw van deze woningen het hoogste punt.  Voor een aantal kopers gold dit wel heel letterlijk, want zij kregen de eer om op hun eigen woning een aantal dakpannen te plaatsen. Dit gebeurde onder het toeziend oog van de overige toekomstige bewoners en de vertegenwoordigers van betrokken partijen in dit project.

Conceptwoningen en huurwoningen

In opdracht van de Alliantie Ontwikkeling en Woningstichting Leusden realiseert TBI-onderneming Koopmans Bouwgroep uit Enschede het project dat bestaat uit 24 eengezinswoningen en 3 appartementen. De eengezinswoningen zijn verkocht door Buijs Regiomakelaars uit Amersfoort. De huurappartementen worden door Woningstichting Leusden begin volgend jaar te huur aangeboden. Koopmans realiseert de 24 woningen volgens haar eigen woonconcept lekkerEIGENhuis. Kenmerkend voor deze conceptwoningen zijn de diverse gevelvariaties en variëteit aan kopersopties. Kopers kregen in dit project daarmee de gelegenheid om een woning te kiezen die past bij hun eigen stijl en deze konden zij, middels de kopersopties nog meer naar eigen smaak maken.

Grootschalig nieuwbouwgebied

De bouw verloopt voorspoedig en naar volle tevredenheid van de kopers. In juli startte Koopmans met de realisatie en de oplevering staat gepland in het eerste kwartaal van 2018. Dit project met de naam ´Veld 6´, is onderdeel van het grootschalige project Groot Agteveld. Het project is een samenwerking tussen de Alliantie Ontwikkeling en Woningstichting Leusden en bestaat in totaal uit circa 230 woningen in diverse stijlen en vrije kavels. Eigentijdse appartementen, eengezinswoningen in rijtjes, comfortabele vrijstaande en twee-onder-een-kap woningen, een mix van huur- en koopwoningen voor starters, gezinnen en senioren.

Stuur artikel door