Kopers leggen dakpannen bij bereiken hoogste punt 8 woningen Wijnbergen Doetinchem

Dinsdag 11 september 2018 was het feest op de bouwlocatie van TBI-onderneming Koopmans Bouwgroep in de wijk Wijnbergen in Doetinchem. De bouw van de 8 conceptwoningen bereikte het hoogste punt. 

Voor de jongste en oudste koper werd dit wel een heel speciaal moment. Zij kregen de eer om de eerste dakpannen in het project te leggen.

Goed gebruik binnen de bouw

Dit officiële  moment werd gevierd met alle toekomstige bewoners, bouwplaatsmedewerkers en betrokken relaties in dit project, onder wie de keukenleverancier, makelaar en notaris. Als dank voor hun goede inzet, werden de bouwvakkers tijdens de schaft getrakteerd op een bal gehakt. Een goed gebruik binnen de bouwwereld. Roel Wijlens, adjunct-directeur bij Koopmans, sprak een kort woordje tot alle aanwezigen en aansluitend werd er met elkaar getoost op deze mijlpaal.

Voorspoedige bouw

Deze 8 woningen zijn de laatste van totaal 26 woningen die Koopmans hier ontwikkelt en bouwt. Ze zijn allemaal verkocht. Het grote voordeel voor deze toekomstige bewoners is dat de woonomgeving al gereed is. De straten zijn aangelegd, er zijn parkeerplaatsen en er is een speeltuintje. De bouw verloopt zeer voorspoedig en alle kopers zijn erg enthousiast over hun nieuwe huis in aanbouw. De bouw is gestart in juni en als de weersomstandigheden en nutsaansluitingen geen roet in het eten gooien kunnen deze bewoners begin volgend jaar hun nieuwe woning betreden.

Woonconcept beterBASIShuis

Koopmans Bouwgroep realiseert deze woningen volgens haar eigen woonconcept beterBASIShuis. Kenmerkend voor dit woonconcept zijn de diverse mogelijkheden aan indeling en uitstraling. De kopers hadden diverse keuzes, zoals de mogelijkheid voor een dakkapel, maar ook voor een uitbouw of openslaande tuindeuren. Hierdoor krijgen de woningen allemaal hun eigen uitstraling. Kenmerkend van deze conceptwoningen is ook het gebruik van hoogwaardige materialen, waardoor de onderhoudskosten laag zijn en de woningen een optimale energieprestatie leveren.

Stuur artikel door