Kopers leggen dakpannen bij bereiken hoogste punt 15 woningen Looër Enk Zutphen

Maandag 8 oktober 2018 bereikte de bouw van het project 15 woningen Looër Enk in de wijk Leesten-Oost in Zutphen het hoogste punt. Voor enkele kopers werd dit wel een heel speciaal moment. Zij kregen de eer om de eerste dakpannen in het project te leggen. Dit officiële  moment werd gevierd met alle toekomstige bewoners, bouwplaatsmedewerkers en betrokken relaties in dit project. Als dank voor hun goede inzet, werden de bouwplaatsmedewerkers getrakteerd op een warme hap. Een goed gebruik binnen de bouwwereld.

Voorspoedige bouw

TBI-onderneming Koopmans Bouwgroep  realiseert deze woningen in opdracht van BPD Ontwikkeling. Ze zijn allemaal verkocht. Dit is de tweede fase van deelgebied A. Eerder werden hier al 7 woningen gerealiseerd. Met deze 15 woningen is straks dit deelgebied met totaal 22 woningen klaar. De bouw verloopt zeer voorspoedig en alle kopers zijn erg enthousiast over hun nieuwe huis in aanbouw. Medio juni is de bouw gestart en naar verwachting worden de woningen in januari opgeleverd.

Woonconcept beterBASIShuis

Koopmans Bouwgroep realiseert deze woningen volgens haar eigen woonconcept beterBASIShuis. Kenmerkend voor dit woonconcept zijn de diverse mogelijkheden aan indeling en uitstraling. De kopers hadden diverse keuzes, zoals de mogelijkheid voor een dakkapel, maar ook voor een uitbouw of openslaande tuindeuren. Hierdoor krijgen de woningen allemaal hun eigen uitstraling. Kenmerkend van deze conceptwoningen is ook het gebruik van hoogwaardige materialen, waardoor de onderhoudskosten laag zijn en de woningen een optimale energieprestatie leveren.

Stuur artikel door