Koopmans Bouwgroep wint award ‘De Veiligste Bouwer van Nederland 2023’

7 november 2023

Enschede, Nederland – Koopmans Bouwgroep is trots dat we de prestigieuze prijs hebben gewonnen voor De Veiligste Bouwer van Nederland 2023. Deze jaarlijkse award, gepresenteerd door Brain Based Safety in samenwerking met KPE Bouw & Infra, erkent ons als een bedrijf dat toonaangevend is op het gebied van veiligheid binnen de bouw- en infrasector.

De prijs is een erkenning van het harde werk, betrokkenheid en inzet van al onze teamleden en partners. In een sector waar veiligheid een topprioriteit is, is deze waardering een bewijs van onze vastberadenheid om ervoor te zorgen dat al onze medewerkers en partners veilig en gezond kunnen werken en weer veilig thuis komen.

Bij Koopmans Bouwgroep geloven we in het delen van kennis en ervaring in de branche. We hebben een meerjarige veiligheidsvisie ontwikkeld en betrekken actief alle stakeholders binnen en buiten onze organisatie als het gaat om veiligheid. Deze aanpak helpt ons niet alleen de veiligheid van onze eigen medewerkers te borgen, maar ook  die van onze partners op én in de omgeving van de projecten waar we actief zijn.

Onze directie Melcher Groenendijk en Bertil Poelman benadrukken het belang van deze prijs: ”Dit is een moment van trots voor Koopmans Bouwgroep. Het is een erkenning van het harde werk en de toewijding van ons team en onze partners. We blijven streven naar veiligheid en innovatie in al onze projecten. Iedereen moet op een veilige manier zijn/haar werk kunnen doen en veilig weer thuis komen.”

Dit inspireert ons om te blijven innoveren en te blijven werken aan een nog veiliger en duurzamere toekomst voor de bouwsector. We bedanken iedereen die bijdraagt aan veiligheid en kijken uit naar voortdurende samenwerking en groei in de komende jaren.

Samen blijven we bouwen aan een veilige toekomst!

Over Koopmans Bouwgroep: Koopmans Bouwgroep is een toonaangevend Nederlands bouw- en infrabedrijf met een rijke geschiedenis van meer dan 80 jaar. We zijn gespecialiseerd in het realiseren van hoogwaardige, duurzame bouwprojecten en hebben een sterke focus op veiligheid, kwaliteit en innovatie. Ons team van experts werkt samen met partners en stakeholders om de visie van onze klanten tot leven te brengen en bij te dragen aan een betere leefomgeving.

Over Brain Based Safety: Brain Based Safety is een toonaangevende organisatie die zich toelegt op het verbeteren van veiligheidsculturen binnen de bouw- en infrasector. Ze organiseren de jaarlijkse prijs voor De Veiligste Bouwer van Nederland om bedrijven te erkennen die uitblinken in de veiligheid in werkprocessen.

Over KPE: KPE is de enige onafhankelijke educatie expert in Nederland binnen de bouw- en infrabranche. Op persoonlijke, innovatieve en praktijkgerichte wijze leiden zij op. Persoonlijk, kwalitatief, klantgericht, innovatief en betrouwbaar zijn hierbij de vijf uitgangspunten.

Stuur artikel door